«Βλέποντας τα αίματα θόλωσα…»: Συγκλονίζει η κατάθεση του 67χρονου με το τσεκούρι στην Καλλιθέα

 

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σοκαριστική επίθεση με τσεκούρι που έλαβε χώρα στην Καλλιθέα.

Ο 67χρονος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να επιτεθεί με τσεκούρι στην 55χρονη σύζυγό του.

“Την είδα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία. Άνοιξα γρήγορα το βήμα μου για να την προλάβω. Άρχισα να την φωνάζω με το όνομά της, τότε αυτή γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ‘πάλι εδώ είσαι ρε π…’. Μόλις με αποκάλεσε έτσι τα έχασα και θόλωσε το μυαλό μου, γύρισα και την χτύπησα με την πίσω μεριά του τσεκουριού κυρίως στο κεφάλι. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και τότε την χτύπησα πάλι με την κοφτερή μεριά που έχει το τσεκούρι. Αυτή έπεσε κάτω”, φέρεται να είπε στο αστυνομικούς ο 67χρονος.

“Βλέποντας τα αίματα θόλωσα και νομίζοντας ότι θα της δημιουργήσω μόνιμο πρόβλημα, όπως παράλυση, σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω και συνέχισα τα χτυπήματα. Αφού τη χτύπησα περίπου τέσσερις φορές σκέφτηκα να πάω στις γραμμές του τρένου και να πέσω να σκοτωθώ επιτόπου και άρχισα να χτυπάω με το τσεκούρι το κεφάλι μου… Προσπάθησα να την αποτελειώσω… Τότε άκουσα κάτι να λέει και, αφού ζούσε, την ξαναχτύπησα με το τσεκούρι για να πεθάνει. Έβλεπα ότι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και προσπαθούσαν να μου πάρουν το τσεκούρι από τα χέρια και εγώ το κουνούσα για να το βλέπουν και να απομακρυνθούν”, είπε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο