Αγνοείται 37χρονος από την Καλλιθέα – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 37χρονου Λεωνίδα Αρζουμανιάν από την Καλλιθέα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:
«Στις 20/07/2020 και ώρα 13.30, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, ο Αρζουμανιάν Λεωνίδας, 37 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αρζουμανιάν Λεωνίδα στις 23/7/2020 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Αρζουμανιάν Λεωνίδας έχει ύψος 1,75 μ., έχει 80 κ. βάρος, έχει καστανά, ξυρισμένα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε αθλητική βερμούδα, κοντομάνικη αθλητική μπλούζα και αθλητικά παπούτσια. Επίσης, κρατούσε μια πράσινη τσάντα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ενήλικος οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Atos, χρώματος ασημί με αριθμό κυκλοφορίας ΖΜΝ8724.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο