Μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα είχε ο 54χρονος που πέθανε από αναθυμιάσεις!

Δραστήριος άνθρωπος και ιδιαιτέρως αγαπητός στη γειτονιά ήταν ο πατέρας, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, βρήκε τραγικό θάνατο πιθανότατα από αναθυμιάσεις, που προκλήθηκαν από διαρροή υγραερίου σόμπας στο διαμέρισμά τους στο Μεταξουργείο.

Ο 54χρονος Σιντφίντα Σιέντ ήταν πρόεδρος του Συλλόγου σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου. Βρίσκονταν με τη γυναίκα του 25 χρόνια στην Ελλάδα και ήταν επιφανείς στην πακιστανική και μουσουλμανική κοινότητα. Διατηρούσαν ένα μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε αφήσει όλη τη νύχτα ανοιχτό θερμαντικό σώμα, από το οποίο υπήρξε διαρροή υγραερίου, η οποία προκάλεσε τον θάνατο και των δύο. Το τραγικότερο στην υπόθεση είναι ότι τα άψυχα σώματα βρήκαν τα τρία ανήλικα παιδιά, όταν σηκώθηκαν το πρωί να πάνε σχολείο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Βίκτωρος Ουγκό διαπίστωσαν ότι οι σοροί ήταν σε ακαμψία, στοιχείο που δείχνει ότι οι γονείς έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο