Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα: Δεν σας θέλει ο λαός συντρόφια του Κ.Κ.Ε

Μαθαίνουμε ότι οι αριστερές παραφυάδες και συλλογικότητες περηφανεύονται ότι κατέστειλαν τάχα την παρουσία ημών των εθνικιστών από τις εκδηλώσεις τής μαθητικής παρελάσεως στην Καλλιθέα για την 25η Μαρτίου. Εμείς πάντως είδαμε τούς κατασταλτικούς μηχανισμούς τού κράτους εμπρός μας και την παραβατική και βίαιη συμπεριφορά των αριστερών που κινητοποίησε ακόμη και την αστυνομία. Είδαμε ακόμη τούς κατασταλτικούς μηχανισμούς τού κράτους να προβαίνουν σε προσαγωγές αγνών Ελλήνων που θύμισαν την πρόταση τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη για ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

 Και αναρωτιόμαστε για το πώς αντιλαμβάνονται την άσκηση τής πολιτικής οι αριστεροί και αναρχικοί διεθνιστές. Με την άσκηση βίας, όπως απειλούσαν εμάς τούς Πατριώτες και Εθνικιστές; Και ακόμη αναρωτιόμαστε, πως είναι δυνατόν με τον έλεγχο τόσων συλλογικοτήτων σφραγίδων των τεσσάρων τοίχων και τής κατευθυνόμενης δράσης, πως είναι δυνατόν με τον έλεγχο που ασκεί τόσα χρόνια η Αριστερά στον συνδικαλιστικό τομέα και τον τομέα απασχόλησης τού Δήμου Καλλιθέας, πως είναι δυνατόν η Αριστερά που έχει ασκήσει επί πολλά χρόνια δημοτικές εξουσίες, να μην μπορεί να εκλέξει σήμερα πάνω από δύο δημοτικούς συμβούλους.

Είναι προφανές ότι η Αριστερά έχει χάσει κάθε επαφή με τούς συνδημότες μας που νοιάζονται για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, όπως είναι αυτό τής δημόσιας ασφάλειας, και όχι για τα αριστερά κομματικά παιχνίδια που οδηγούν στην απαξίωση των Καλλιθεατών, με στόχο την πολυπολιτισμικότητα και την ανασφάλεια. Δεν σάς θέλει ο ελληνικός λαός συντρόφια τού Κ.Κ.Ε. (Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος) και των μεγάλων συμφερόντων, μακριά χέρια τού νεοταξισμού. Ο διεθνής κομμουνισμός επέβαλλε επί πολλά χρόνια διαφόρους ψεύτικους παραδείσους βίας, όπου νόμος ήταν μονάχα ο λόγος τής κόκκινης απολυταρχίας και ο λαός είτε έσκυβε το κεφάλι είτε χαλούσε τη ζωή του είτε εγκατέλειπε την πατρίδα του. Όμως η κομμουνιστική απολυταρχία γκρεμίστηκε από το λαϊκό αίσθημα τού πατριωτισμού και τής ελευθερίας σε όλες τις πατρίδες.

 Ο καλλιθεάτικος λαός πλησιάζει εμάς τούς Πατριώτες και Εθνικιστές τής Ελληνικής Αυγής και μάς εμπιστεύεται την αντιμετώπιση των αναγκών του.

Κι αυτό σίγουρα τσούζει τούς … διεθνιστές συντρόφους. Όμως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα γίνει η φωνή των συμπολιτών μας για μια Καλλιθέα ΚΑΘΑΡΗ-ΑΣΦΑΛΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Δημοτική παράταξη Καλλιθέας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ.

Γραφείο Τύπου. Υπεύθυνος Τύπου:
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».
Email : karachalios.spiros@gmail.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο