Τρεις ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Με δελτίο τύπου ο Λάζαρος Λασκαρίδης ανακοίνωσε τρεις ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του. Πρόκειται για τους Ευτυχία (Έφη) Χατζηδημητρίου- Μαλάμου, Τζέλα Πανουσοπούλου και Παντελή Κόλλια.
Ας δούμε αναλυτικά:

Η Ευτυχία (Έφη) Χατζηδημητρίου- Μαλάμου είναι δραστήριο μέλος της Επιτροπής Κατοίκων Τζιτζιφιών, που αντιστέκονται στα σχέδια του Δήμου Καλλιθέας για την υποβάθμιση της περιοχής κι έχει αναδειχθεί και στους αγώνες κατά των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που επιβάλλονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων.
Έχει εργαστεί επί χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα προσωπικά αλλά και για την παράταξη που ηγούμαι, η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας της κυρίας Ευτυχίας (Έφης) Χατζηδημητρίου- Μαλάμου. Το σθένος της και η αγωνιστικότητά της, την έχουν καταστήσει πρωταγωνίστρια των διεκδικήσεων των αγώνων των κατοίκων των Τζιτζιφιών. Συμπορευόμαστε για να πάψουν οι Τζιτζιφιές ν’ αποτελούν το Κωσταλέξι της Καλλιθέας».

Η Αγγελική (Τζέλα) Πανουσοπούλου είναι γέννημα-θρέμμα Καλλιθεάτισσα, ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο 4ο-8ο Λύκειο Καλλιθέας, αφού προηγουμένως είχε αποφοιτήσει από το 7ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Γυμνάσιο της πόλης.
Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ (ΑΕΙ σήμερα) Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων Αθήνας.
Εργάζεται επί χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και είναι μητέρα δύο παιδιών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η χαρά η δική μου και των συνεργατών μου είναι μεγάλη για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας της Τζέλας Πανουσοπούλου, ενός από τα πιο αγαπητά και δραστήρια πρόσωπα της πόλης. Την καλωσορίζουμε στους κοινούς μας αγώνες!».
Ο Παντελής Κόλλιας είναι επαγγελματίας του χώρου της Επικοινωνίας και της Διαφήμισης, είναι υπεύθυνος του Διοικητικού Τμήματος των γυμναστηρίων PLANET.
Είναι πατέρας δύο παιδιών-μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μαζί με τον Παντελή Κόλλια προχωράμε στον αγώνα για ν’ αλλάξουμε την Καλλιθέα, μετατρέποντάς την σε μια πόλη που ν’ ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών. Τον καλωσορίζουμε!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο