ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την Εθνική Επανάσταση τής 25ης Μαρτίου 1821 από την Δημοτική Παράταξη «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

Έχουν περάσει 198 χρόνια από την εξέγερση τού Ελληνικού Γένους ενάντια στον ζυγό των Οθωμανών Τούρκων, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, προκειμένου να γενούμε ελεύθερο Έθνος. Ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και όλοι οι τρανοί ήρωες τού καιρού εκείνου, λίγοι στην αρχή όπως πάντα, μιας και όλα στην ελληνική κοινωνία τα πλάκωνε η σκλαβιά, αποφάσισαν να συντρίψουν τούς Τούρκους και τούς συμμάχους τους. Να λευτερώσουν πάσα ελληνική γη. Η Εθνική μας Επανάσταση το Εικοσιένα έγινε για να αναστηθεί η Ελληνική Φυλή σε όλα τα πατρογονικά της εδάφη. Και τότε ενέσκηψαν δύο στημένα κουσούρια που μάς θυμίζουν τα σημερινά χρόνια. Τα δανεικά χρήματα των δήθεν συμμάχων και οι έξωθεν κατευθυνόμενοι ελληνόφωνοι πολιτικοί με τούς διχασμούς τους. Το δε όνειρο που είχε στα 1821 ο Ιμπραήμ Πασάς να γεμίσει τη χώρα με ισλαμιστές φελάχους, το κάνουν σήμερα πραγματικότητα οι πολιτικοί τού μνημονιακού καθεστώτος με τις παράνομες μετακινήσεις ξένων πληθυσμών.

Κι αν προδότες βάλανε φυλακή τον Εθνάρχη Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, οι Αγωνιστές τής Εθνικής μας Επανάστασης αναστήσανε την Ελλάδα, έστω και με τις προσωρινά σκλαβωμένες πατρίδες μας ακόμη αιχμάλωτες, για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Διότι οι Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Πατριώτες. Αγαπούνε τον Ελληνικό Εθνικισμό που μάχεται για τις Αξίες μας. Κι αν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θέλουνε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, εμείς δίδουμε όρκο ιερό ότι θα διαφυλάξουμε την Καλλιθέα μας ως κληροδότημα που ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά μας, ανήκει αποκλειστικά στην Ελληνική Φυλή. Δόξα και Τιμή στους Αθάνατους Ήρωες τού 1821.

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ.

Γραφείο Τύπου.  Υπεύθυνος Τύπου: Καραχάλιος Σπυρίδων.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».
Email : karachalios.spiros@gmail.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο