«Ο Θεός θα σε τιμωρήσει»! Με λυγμούς η κατάθεση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου

Υποβασταζόμενη και εκφράζοντας την πίστη της ότι «ο Θεός υπάρχει και θα τιμωρήσει» τον βασικό κατηγορούμενο για τον θάνατο του παιδιού της κατέβηκε από το βήμα του μάρτυρα η μητέρα του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου.

Η κ. Βαρβάρα Θεοδωράκη ολοκλήρωσε σήμερα την κατάθεση της ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Κακουργιοδικείου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση εξαφάνισης του γιου της τον Αύγουστο του 2012, για την οποία βασικός κατηγορούμενος είναι 73χρονος φίλος της οικογένειας του θύματος και άλλα έξι πρόσωπα.

Κλαίγοντας με λυγμούς σε πολλά σημεία της κατάθεσης της, η γυναίκα που επί έξι χρόνια αναζητά τη σορό του παιδιού της για να το κηδέψει έστρεψε την οργή της στον 73χρονο, ο οποίος προσποιούμενος τον φίλο με υψηλές διασυνδέσεις -ουσιαστικά- την απέτρεψε από το να ειδοποιήσει την αστυνομία όταν λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του Μάριου της τηλεφωνούσαν να δώσει λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τον ρόλο του βασικού κατηγορούμενου, που σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 23 χρόνια κάθειρξης, περιέγραψε στο δικαστήριο και ο εξάδελφος του θύματος, Γ. Νικολούτσιος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες του 73χρονου να τους αποτρέψει να ειδοποιήσουν την αστυνομία, να μαζέψουν και να παραδώσουν τα χρήματα που τους ζητούσαν οι απαγωγείς, αλλά και να τους καθησυχάσει ότι «όλα θα πάνε καλά».

Το δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα της πολιτικής αγωγής να προσαχθεί βιαίως στην επόμενη συνεδρίαση μάρτυρας που φέρεται να συμμετείχε στη μεταφορά της σορού του 26χρονου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο