Νέες θέσεις εργασίας από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

H ΚΠΙΣΝ Α.Ε. αναζητά Συντονιστή/Συντονίστρια Ενοικιάσεων Χώρων και Εκδηλώσεων και Συντονιστή/Συντονίστρια Εξυπηρέτησης Επισκεπτών.

Συντονιστής/Συντονίστρια Ενοικιάσεων Χώρων και Εκδηλώσεων

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως την Δευτέρα 19/02 (14:00 ώρα Ελλάδας)
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αρκεί η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ως επισύναψη) του βιογραφικού σας σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs.rentals@snfcc.org
Το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να κατατεθεί είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά
Συντονιστής/Συντονίστρια Εξυπηρέτησης Επισκεπτών

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως την Δευτέρα 19/02 (14:00 ώρα Ελλάδας)
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αρκεί η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ως επισύναψη) του βιογραφικού σας σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs.ve@snfcc.org
Το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να κατατεθεί  είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά
Με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων θα αξιολογηθούν όλες οι υποβληθείσες αιτήσεις. Σε συνέντευξη θα κληθούν όσοι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια που θέτει η προκήρυξη.

Η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών, απαγορεύοντας τις διακρίσεις έναντι οποιουδήποτε εργαζομένου ή υποψήφιου για απασχόληση με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την εθνική προέλευση, το φύλο, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση, τις σεξουαλικές προτιμήσεις ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία που προστατεύεται από το νόμο, και διασφαλίζει δίκαιη αντιμετώπιση όλων των υποψηφίων βάσει των προσόντων τους και των προϋποθέσεων που προβλέπει ο νόμος.

Με την αποστολή του βιογραφικού σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs.rentals@snfcc.org και jobs.ve@snfcc.org και την υποβολή της αίτησής σας για τη θέση Συντονιστή/ριας Ενοικιάσεων Χώρων και Εκδηλώσεων και Συντονιστή/ριας Εξυπηρέτησης Επισκεπτών παρέχετε ρητώς τη συναίνεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους όρους της «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο