Φρίκη στην Καλλιθέα: Εξέδιδαν 16 ώρες την ημέρα ανήλικο κορίτσι!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα έχουν γίνει γνωστά για το κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 16 ετών.
Ολόκληρο δίκτυο από ιστοσελίδες είχαν στήσει στο ίντερνετ τα μέλη ενός μεγάλου κυκλώματος μαστροπών, για να διαφημίζουν τις ροζ υπηρεσίες τις οποίες παρείχαν οι αλλοδαπές γυναίκες που κρατούσαν κυριολεκτικά φυλακισμένες στην Καλλιθέα και τις προωθούσαν στην πορνεία, ανάμεσά τους και μία κοπέλα 16 ετών από τη Βουλγαρία.
Ο «Γολγοθάς» της 16χρονης άρχισε όταν μέλη του κυκλώματος «ψάρεψαν» την ανήλικη κοπέλα από τη Βουλγαρία, εκμεταλλευόμενοι τη δεινή της οικονομική κατάσταση και τάζοντάς της μία αξιοπρεπή δουλειά στη χώρα μας.
Όμως οι μαστροποί τής είχαν στήσει παγίδα, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, μέλη του κυκλώματος αμέσως μετά την άφιξή της στην Ελλάδα, την κλείδωσαν σε ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα και την έβγαζαν μόνο για να την μεταφέρουν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και σε διάφορους οίκους ανοχής, όπου ικανοποιούσε τις ορέξεις των πελατών.
Μάλιστα, οι αδίστακτοι μαστροποί εξανάγκαζαν με τη βία τη 16χρονη να συνευρίσκεται σεξουαλικές με τους πελάτες για 16 συνεχόμενες ώρες, έπειτα επέστρεφε στο κολαστήριο της στην Καλλιθέα, ώστε να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την επόμενη μέρα το καθημερινό της «μαραθώνιο».
Όπως αποδείχτηκε από τις έρευνες των αστυνομικών, οι κακοποιοί είχαν δημιουργήσει ιστοσελίδες για να διαφημίζουν μέσω διαδικτύου το «εμπόρευμά τους», που ήταν καλλίγραμμες γυναίκες από τη Ρουμανία και την Αλβανία, οι οποίες ήταν και αυτές φυλακισμένες.
Χαρακτηριστικό τις καθημερινής δραστηριότητας των κακοποιών ήταν τα μετρητά που βρέθηκαν στα χέρια τους κατά την σύλληψή τους, τα οποία σύμφωνα με την Espresso ήταν τα κέρδη μόλις μιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 63.380 ευρώ και 800 αμερικανικά δολάρια!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο