Σε Πετράλωνα και Ομόνοια ψάχνει η αστυνομία τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Με το ενδεχόμενο της ληστείας, χωρίς να αποκλείεται το σεξουαλικό κίνητρο, να μοιάζει πιο πιθανό για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνεχίζονται αδιάκοπα.

Βασικό μέλημα της αστυνομίας να καθαρίσει το βίντεο που έχει στη διάθεσή της από τα γύρω στενά του νεκροταφείου και στο οποίο εμφανίζεται άτομο το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να είναι και ο δολοφόνος της άτυχης 32χρονης. Αν καθαριστεί θα μπορέσουν να έχουν εικόνα του δολοφόνου και θα συνεχίσουν τις έρευνές τους έχοντας στα χέρια τους ένα πολύ βασικό στοιχείο.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έρευνα ακόμη και πόρτα-πόρτα στην περιοχή των Πετραλώνων και της Ομόνοιας.

Και αυτό γιατί στις δύο αυτές περιοχές εντοπίστηκε σήμα του κινητού της Δώρας Ζέμπερη, λίγο μετά τη δολοφονία της.

Συγκεκριμένα, το κινητό εξέπεμψε αρχικά από την περιοχή των Πετραλώνων και στη συνέχεια από την Ομόνοια και μάλιστα από την ίδια κεραία, πριν κλείσει όταν είτε ο δολοφόνος, είτε ο κλεπταποδόχος που αντιλήφθηκε ότι το κινητό που έχει στα χέρια του είναι προϊόν κλοπής, το απενεργοποίησαν.

Το γεγονός ότι εξέπεμψε μάλιστα πρώτα στα Πετράλωνα κάνει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνούν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος της Εφοριακού να είχε κάποιο κατάλυμα στην περιοχή, στο οποίο πιθανότατα να επέστρεψε και αφότου ξεφορτώθηκε το κινητό της Δώρας Ζέμπερη κάπου στην Ομόνοια.

iefimerida.gr 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο