Επίθεση σε 4 νεαρούς Αλιμιώτες – Στα χέρια της αστυνομίας 16χρονος από τη Νέα Σμύρνη

Ένας 16χρονος από τη Νέα Σμύρνη έχει συλληφθεί για την επίθεση συμμορίας σε βάρος τεσσάρων νεαρών από τον Άλιμο.

Όλα ξεκίνησαν στις 22:30 της περασμένης Παρασκευής. Οι 4 Αλιμιώτες (ηλικίας 17 και 18 ετών) περπατούσαν στο πλακόστρωτο, έξω από την παιδική χαρά (Ποσειδώνος και Καλαμακίου, στις γραμμές του τραμ) , όταν ξαφνικά τους περικύκλωσε μια ομάδα νεαρών, συνολικά 8 άτομα.

Χρησιμοποιώντας σωματική βία τους ζήτησαν να τους δώσουν τα κινητά και όσα χρήματα είχαν πάνω τους.

Ο ένας από τους νεαρούς Αλιμιώτες, χωρίς δεύτερη κουβέντα το έβαλε στα πόδια και άρχισε να τρέχει.

(Αυτή είναι η συμβουλή έμπειρου αξιωματικού της ΕΛΑΣ σε πιτσιρικάδες όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις. Το βάζεις στα πόδια χωρίς να ανοίξεις συζήτηση με κατεύθυνση το κοντινότερο σημείο που έχει κόσμο).

Από το κινητό του τηλέφωνο ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Στο μεταξύ οι δράστες που έχουν πάρει τα κινητά από τους άλλους τρεις, χωρίζονται σε δύο ομάδες. Οι τρεις μπαίνουν σε ένα ταξί και οι άλλοι πέντε περνούν απέναντι.

Οι νεαροί Αλιμιώτες τους κυνηγούν και καταφέρνουν στην Καλαμακίου, στο ύψος της Θουκυδίδου να απομονώσουν τον 16χρονο. Ταυτόχρονα εμφανίζονται και οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο ανήλικος που είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Αλίμου, ενώ αναμένεται και η ταυτοποίηση των στοιχείων των υπολοίπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό στα νότια προάστια έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά με συμμορίες ανηλίκων που κλέβουν κινητά και χρήματα από πιτσιρικάδες.

πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο