Βράβευση των Παγκόσμιων Πρωταθλητών Σεργκέι Μπούμπκα και Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Σε μία συγκινητική τελετή ο Δήμος Καλλιθέας τίμησε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26/5/2017, δύο διακεκριμένους αθλητές, τους Σεργκέι Μπούμπκα και Ρόμπερ Εμιγιάν.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, στην ομιλία του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας σήμερα, η παρουσία δύο πολύ μεγάλων αθλητών, παγκόσμιας εμβέλειας. Είναι και χαρά, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε από κοντά και να γνωρίσουμε         δύο αθλητές που θαυμάζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Εκτός  από τις επιτυχίες  τους στον αθλητικό τομέα, οι δύο αυτοί αθλητές, διακρίνονται πολύ περισσότερο για το ήθος τους και για την αγάπη τους για την αθλητική ιδέα.                                                                                                             
Η τιμή που αποδίδουμε σήμερα στους δύο αυτούς τεράστιους αθλητές, πέραν των άλλων θέλουμε να αποτελέσει έμπνευση και να διδάξει τα παιδιά μας, ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να μυηθούν στις αξίες του. Η Καλλιθέα είναι μία πόλη που αγαπά και στηρίζει τον αθλητισμό και το αποδεικνύει καθημερινά και εμπράκτως». 
Εκτός από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στην εκδήλωση ήταν παρόντες εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων της πόλης και πολίτες.
Επίσης, οι τιμώμενοι αθλητές παρακολούθησαν το φεστιβάλ αλμάτων, που διεξήχθη στο στάδιο της Καλλιθέας το Σάββατο 27/5.

Δελτίο τύπου Δήμου Καλλιθέας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο