Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run»2017

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 08:30, τον 6ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο, “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run»2017”

Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω δρομικού αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα επί και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημεία αναστροφής στον αγώνα των 5χλμ και 10χλμ την οδό Αγ. Πάντων και Ισμήνης και με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη, στην οποία θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν οι Αγώνες Δρόμων 10Χλμ (2 φορές η διαδρομή των 5χλμ.) και 5Χλμ., σκυταλοδρομία 4×2,5 χλμ. & 2×2,5χλμ. , ο κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5Χλμ. καθώς και o αγώνας δρόμου του 1χλμ. special Olympics.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 08:30 στις 2/04/17, όπου και θα είναι κλειστή η Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) από το ύψος της οδού Αγ. Πάντων και οι κάθετοι σε αυτήν δρόμοι έως και την οδό Ισμήνης, από τις 08:30 έως τις 12:30.

Πρόθεση μας είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή Μαθητών, Δημοτών μας αλλά και δρομέων από όμορους Δήμους, με στόχο να συμμετέχουν 2.500 άτομα.

Επίσης για 2η φορά θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Δαβάκη  η ξεχωριστή διαδρομή   για τα παιδιά των παιδικών σταθμών , προσαρμοσμένη στην ηλικία τους , τα οποία θα διασχίσουν το Πάρκο συνοδευόμενα υποχρεωτικά από τους γονείς τους.
Η εκκίνηση της παιδικής διαδρομής έχει προγραμματιστεί για τις 09.30π.μ.

Το  Σάββατο 1/04/17  από 10:00 – 19.00  στην Πλατεία Δαβάκη θα  λειτουργήσει το κέντρο εγγραφών και παραλαβής  αριθμών της διοργάνωσης καθώς επίσης  και  η έκθεση των χορηγών.

Ο Δήμος Καλλιθέας και η Οργανωτική Επιτροπή  της διοργάνωσης, Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run», θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα καθώς και  να προσφέρει αυτήν την εναλλακτική μορφή άθλησης στους Δημότες αλλά και σε όλους τους δρομείς προχώρησε στην πρόσκληση συμμετοχής στον Αγώνα, προσδοκώντας στην  ενεργή συμμετοχή των πολιτών, με αποτέλεσμα η διοργάνωση να καθιερωθεί ως θεσμός και να αναγνωριστεί από την IAAF.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο