Η… παράδοση του Κουρμπανά (βιντεο)

Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία για ΟΦΗ και Καλλιθέα σύμφωνα με τον Νίκο Κουρμπανά.

Την πρώτη του ήττα ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής γνώρισε απέναντι στον ΟΦΗ ο Νίκος Κουρμπανάς, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την ήττα (1-0) στο Γεντί Κουλέ. Ο τεχνικός της Καλλιθέας δήλωσε ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία και είπε:
«Μπορέσαμε και «κλείσαμε» τους διαδρόμους στον ΟΦΗ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα και δεχθήκαμε γκολ, σε μία φάση που στο κέντρο έχουμε κάποιο παράπονο.
O ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία αλλά δεν είχε «καθαρές» ευκαιρίες. Εμείς παίξαμε με τον ίδιο τρόπο. Χάσαμε σημαντικές φάσεις και κυρίως στο 90′ με τον Γουόρντεν. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία, που πιθανότατα να ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ έπρεπε να είναι ψηλά και σίγουρα κάτι φταίει γι΄αυτό. Έχει κόσμο και ιστορία.
Είμαστε στενοχωρημένοι. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον ΟΦΗ. Είχα μία καλή παράδοση με τον ΟΦΗ, όπου έχασα για πρώτη φορά στην καριέρα μου και ως παίκτης και ως προπονητής».
Πηγή: gentikoule.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο