Η επόμενη μέρα της Καλλιθέας

Στην ανεύρεση βιώσιμου μοντέλου στις παρούσες συνθήκες της οικονομίας και του ποδοσφαίρου προσανατολίζεται η ομάδα των ανθρώπων που στήριξε την Καλλιθέα τα τελευταία χρόνια.

Το βράδυ της Τετάρτης (29/6) υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους που πήραν την σκυτάλη μετά την απώλεια του Νίκου Σαλευρή και βοήθησαν να περάσει η ΠΑΕ αυτό το μεταβατικό στάδιο. Το γενικό συμπέρασμα που προέκυψε από τις συζητήσεις ήταν πως χρειάζεται να ανοίξει ο κύκλος των επιχειρηματιών που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και να συζητηθεί από την αρχή ο τρόπος με τον οποίο θα βαδίσει η ομάδα στη συνέχεια.

Εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα, όπως την συμμετοχή νέων ανθρώπων στη μετοχική σύνθεση, την ενεργοποίηση επιχειρηματιών της περιοχής, αλλά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την συμβολή των φίλων της ομάδας. Παράλληλα δεν φάνηκε να είναι αρνητικοί στο να εξετάσουν την περίπτωση της αποχώρησής τους αν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος που να δίνει τις εγγυήσεις για την ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ. Οι ζυμώσεις που έγιναν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων την ομάδας σε συνδυασμό με τα δεδομένα που υπάρχουν στην οικονομία και το ελληνικό ποδόσφαιρο υπαγορεύουν την αλλαγή φιλοσοφίας ώστε η ομάδα να προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα.

Πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να δώσουν συνέντευξη Τύπου η οποία θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα και θα αναλυθούν όλες οι αντιξοότητες αυτής της προσπάθειας και οι φορείς που αντί να βοηθήσουν στη λειτουργία της έβαζαν συνεχή εμπόδια.

footballleaguenews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο