Την τύχη στα χέρια της έχει πλέον η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα πλέον ξαναμπήκε στην υπόθεση σωτηρία και πλέον πατά στα δική της πόδια, αφού με δύο νίκες στα δύο ματς που απομένουν μένει στην κατηγορία.

Η νίκη επί της Επισκοπής με 3-1 ήταν απλά ένα λιθαράκι για την Καλλιθέα, η οποία είχε περισσότερο το μυαλό της στα άλλα παιχνίδια των play out του Νότου. Η νίκη του Ηρακλή Ψαχνών με 1-0 μέσα στην Ερμιονίδα άλλαξε τις ισορροπίες πλέον στον όμιλο και η ομάδα του Νίκου Παντέλη με δύο νίκες στα δύο εκτός έδρας ματς που έχει μέχρι το τέλος (Ηρακλής Ψαχνών και Αχαρναϊκός) θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία.
Η αναμέτρηση ήταν τυπική υπόθεση με την Επισκοπή να μην μπορεί να προβάλει αντιστάσεις και από νωρίς η Καλλιθέα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Αρναρέλλη (8′), έκανε το 2-0 με τον Μπέλη (19′) και ο Σταμόπουλος έγραψε το 3-0 στο 54ο λεπτό. Ο Πάλλας με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για την Επισκοπή (63′) και πρόσθεσε ακόμη ένα όμορφο γκολ στα τρία που είχαν μπει μέχρι τότε στο ματς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Αριανούτσος, Παγώνης, Γιαννίτσης, Τσώνης Ρουσάκης (60′ Συριόπουλος), Σταμόπουλος, Αρναρέλλης (56′ Σταματάκος), Τσίπρας, Τσίτας, Μπέλης (73′ Κατσικογιάννης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γ. Βέλιτς): Κελαϊδής, Παπαδήμας, Πετράκος (46′ Βουτσιώτης), Δρακάκης, Νικόλτσης (46′ Σπανουδάκης – 73′ Βλαβιανός), Πιθαρούλης, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Νικολακάκης, Πάλλας, Μαραθιανός

http://www.footballleaguenews.gr/kallithea/item/47996-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82.html

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο