Με θέληση και πάθος η Καλλιθέα “πάτησε” τον Αχαρναικό και κατάφερε να παραμείνει στην Β Εθνική

Έμεινε με το… σπαθί της η Καλλιθέα.
Σε ένα επεισοδιακό ματς στο Μενίδι, που διεκόπη για 27 λεπτά, η ομάδα του Ελ Πάσο κέρδισε 0-2 τον Αχαρναϊκό και σώθηκε (Τέσσερα δοκάρια είχε η Καλλιθέα)

Την παραμονή της στη Β’ Εθνική πανηγυρίζει η Καλλιθέα, που την Κυριακή (14/6) πέρασε νικηφόρα από το Μενίδι επικρατώντας με 0-2 του Αχαρναϊκού για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ του 1ου ομίλου.

Το ματς ήταν επεισοδιακό και χρειάστηκε να διακοπεί για 27 λεπτά εξαιτίας επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η θέληση και το πάθος των παικτών του Νίκου Παντελή ήταν αρκετό για να επιβληθούν και να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

H Καλλιθέα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά στο β’ μέρος ανέβασε κατακόρυφα στροφές και έφτασε δίκαια στην επικράτηση με τέρματα των Ντουρμισάι και Αρναρέλλη.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν και τέσσερα δοκάρια, δείγμα της ανωτερότητά τους κόντρα στον αδιάφορο Αχαρναϊκό, που είχε ήδη εξασφαλίσει τη σωτηρία του.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαιτητής ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων.) Βοηθοί οι Γουργιώτης (Φθιώτιδας) και Φαντόπουλος (Πειραιά), ενώ τέταρτος ο Σελίμος (Λακωνίας).

Κίτρινες: 39’ Ζώνας, 45+3’ Ιωαννίδης, 77’, 92’ Αθανασίου – 64’ Ρουσάκης

Κόκκινη: 92’ Αθανασίου

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Ιωαννίδης, Νιάρος, Μωυσιάδης, Ζώνας, Εμέκα (50’ Τσιάμης, 72’ Σκαθαρούδης), Ίλιεφ (54’ λ.τ. Παπατόλιος), Καλογερόπουλος, Γέσιτς, Αθανασίου, Ταμπάκης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Μπέλης (46’ Μασάδο), Τεγούσης, Μιχαλόπουλος (54΄ Μιχαλόπουλος), Αρναρέλλης, Ντουρμισάι (85’ Τσίγκας).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο