Ολοκληρώθηκε το διήμερο «1ο Παιδικό Φεστιβάλ»

Ολοκληρώθηκε το διήμερο «1ο Παιδικό Φεστιβάλ» του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, το οποίο ξετυλίχτηκε το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου στον όμορφο χώρο του Π.Ε.Ν.

Εκατοντάδες πιτσιρίκια παρακολούθησαν αφήγηση παραμυθιού, μαριονέτες , έφτιαξαν καραβάκια και άλλα καλοκαιρινά αντικείμενα, κυνήγησαν το ένα το άλλο στις κούνιες και στις τσουλήθρες, χόρεψαν zumba, είδαν καραγκιόζη, συμμετείχαν σε μουσικοκινητικά εργαστήρια, απόλαυσαν μπαλόνια που μεταμορφώθηκαν σε ζωάκια και σπαθιά, γέμισαν τα προσωπάκια τους με μαλλί της γριάς, και – αργά το βράδυ – έφυγαν μισοκοιμισμένα στις αγκαλιές των γονιών τους.

Το Σάββατο η «Βραδιά των εθελοντών» περιλάμβανε την απονομή τιμητικών διπλωμάτων στους εθελοντές του Π.Ε.Ν., οι οποίοι πλαισιώνουν όλες τις δράσεις μας με συνέπεια και συνέχεια, ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια. Την Κυριακή το βράδυ το παραδοσιακό πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια και χορούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Το διήμερο Παιδικό Φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, οι αντιδήμαρχοι Άννα Πάσχου, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Μπαρμπάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κων/νος Καλογερόπουλος, Σοφία Παπαδοπούλου, Ελένη Ζαφειράκη, Γεώργιος Κουτσογιάννης, ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αθανάσιος Παπαρούπας, ο νομικός & Πρόεδρος κόμματος ΡΙΖΕΣ Βασίλης Καπερνάρος –, η Πρόεδρος του ΠΕΝ Ηρώ Ζερβάκη-δημοτική σύμβουλος Περιστερίου, τα μέλη του ΔΣ ΠΕΝ Έλενα Κοντιζά, Θεόδωρος Χαριτίδης-δημοτικός σύμβουλος, Ιωάννης Φελουζής, Μαρία Πανανουδάκη, Νατάσα Αδαμοπούλου–δημοτική σύμβουλος, Γκαϊδατζής Παναγιώτης, Αθηνά Εξάρχου.

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο ευχαριστεί θερμά τους γονείς, τα παιδιά και όλους τους επισκέπτες του Φεστιβάλ και τους υπόσχεται: του χρόνου, στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ, θα περάσουμε καλύτερα!!!

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο