Δωρεάν κλινικές εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν – Για τον καρκίνο του δέρματος

Δωρεάν κλινική εξέταση και δερματοσκόπηση προσφέρει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στις 5 Μαΐου.

Τιμώντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος, την Παρασκευή στις 5 Μαΐου, το Ερρίκος Ντυνάν συμμετέχει επίσης με προνομιακές εκπτώσεις για τυχόν απαιτούμενες επεμβάσεις, όπως είναι η αφαίρεση σπίλων, ενισχύοντας παράλληλα την καμπάνια της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας για την ελληνική εβδομάδα κατά του καρκίνου του δέρματος, από τις 8 έως τις 12 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ευρύτερης καμπάνιας της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρίας, από το Δερματολογικό Τμήμα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center σε όσους κατοχυρώσουν ραντεβού από 4 Μαΐου έως και 12 Μαΐου, παρέχονται ραντεβού για δωρεάν κλινική εξέταση, δερματοσκόπηση σπίλων,αξιολόγηση και εντοπισμός άτυπων σπίλων που χρήζουν είτε άμεσης χειρουργικής θεραπείας είτε παρακολούθησης.

Στην περίπτωση, μάλιστα, κατά την οποία θα κριθεί απαραίτητη η επέμβαση για την αφαίρεση σπίλων, έχουν προβλεφθεί ειδικά εκπτωτικά πακέτα, αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στην προσφορά.

Για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210.6972315 (ώρες 08:00-16:00) ή να στείλουν email στο cs@dunant.gr.

Υπενθυμίζεται πως, ο προληπτικός έλεγχος και η ενημέρωση του κοινού είναι ζωτικής σημασίας για την έγκαιρη διάγνωσή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο