Με το καλημέρα φέρνει τα πρώτα θετικά μηνύματα η διεκδικητική πολιτική του δήμου

Με την Εκδήλωση-Διαμαρτυρία του προηγούμενου Σαββάτου, το κάλεσμα για κινητοποίηση του συνόλου των δημοτικών παρατάξεων αλλά και όλες τις μέχρι τώρα κινήσεις του δημάρχου αναδεικνύεται μια νέα διεκδικητική πολιτική του δήμου Καλλιθέας δυνατή, ξεκάθαρη, και πάνω από όλα μαζί με τους δημότες.

Είναι νωρίς να μιλήσει κάποιος για αποτελέσματα αλλά για θετικά μηνύματα σίγουρα μπορούν να πουν όλοι μιας και συναντήσεις και κινήσεις που στο παρελθόν χρόνιζαν, δεν γινόταν στην σωστή ώρα ή γινόταν πίσω από κλειστές πόρτες τώρα δείχνουν να γίνονται στον χρόνο που πρέπει, εν γνώση όλων και με ενωτικό κλίμα χάρη στις πρωτοβουλίες του δημάρχου.

Σε συνέχεια όλων των παραπάνω έγινε η συνάντηση που είχαν ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος παρουσία των επικεφαλής και των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων, κας Μαργαρίτη ,κου Ψαλιδόπουλου ,κου Παπαδάκη ,κου Λασκαρίδη, κου Κοττέα, καθώς και του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας κου Ασκούνη και των μελετητών των έργων της ανάπλασης της παραλίας.

Το πρώτο θετικό μήνυμα που βγήκε ήταν πως ο Υπουργός Υποδομών, δεσμεύθηκε για την παραμονή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην παραλία της Καλλιθέας και μετά τα έργα ανάπλασης.

Σχετικά ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε: «Η δέσμευση του Υπουργού ήταν πολύ θετική , συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά το θέμα της ανάπλασης και ειδικότερα του γηπέδου ποδοσφαίρου με βάση τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και του πλαισίου της πρόσφατης κινητοποίησης του Δήμου, των δημοτών και των αθλητικών σωματείων της Καλλιθέας»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο