Oλυμπιονίκες vs Καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και παρουσιαστών έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό

Ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διεξήχθη στις 21/12 στο κλειστό της Νέας Σμύρνης υπό την αιγίδα του δήμου.

Με σύνθημα «Βάζουμε καλάθια, δίνουμε ελπίδα» οι Έλληνες Ολυμπιονίκες έπαιξαν κόντρα στη μικτή ομάδα καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και παρουσιαστών για έναν και μοναδικό σκοπό: να ενισχύσουν όλοι μαζί το έργο της του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του κόσμου», καθώς και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νέας Σμύρνης. Αντί εισιτηρίου οι θεατές που παρακολούθησαν το φιλικό αγώνα, έφεραν μαζί τους και πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας και ρουχισμό.

Σε αυτήν την εκδήλωση αγάπης και ανθρώπινης αλληλεγγύης ήταν παρών και ο Δήμαρχος της Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης. Συμμετείχαν γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της τηλεόρασης, μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ,ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, o προπονητής Κώστας Καλαφατάκης, ο παρουσιαστής αθλητικών Γιώργος Θαναηλάκης, η Ορθούλα Παπαδάκου, η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη, ο Βασίλης Πολύμερος-Ολυμπιονίκης στη κωπηλασία το 2004, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Ηλίας Λιανός από τον Πανιώνιο, η Ολυμπιονίκης ξιαφασκίας Βασιλική Βουγιούκα, παιδιά από την «Κιβωτό του κόσμου» και άλλοι πολλοί.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο