Το τάνγκο των αισθήσεων επιστρέφει στην Αθήνα

Το χορευτικό υπερθέαμα «Los Maestros de Tango II» επιστρέφει για δύο ακόμα μαγικές μέρες με τάνγκο στο 9ο Φεστιβάλ ΤangoGreece στις 11 και 12 Μαΐου.

Πέρυσι γοήτευσαν το αθηναϊκό κοινό και η επιστροφή του «Los Maestros de Tango II» ήταν αναπόφευκτα θέμα χρόνου. Έτσι λοιπόν οι ημερομηνίες «έκλεισαν» και η διεξαγωγή του 9ου Φεστιβάλ ΤangoGreece ορίστηκε για τις 11 και 12 Μαΐου στον Πολυχώρο Star Salsa.

Την παράσταση απαρτίζουν τα οχτώ διεθνούς φήμης ζευγάρια Αργεντίνων χορευτών (Maestros) Julio Balmaceda και Agustina Berenstein, Daniel Nacucchio και Cristina Sosa, Ruben και Sabrina Veliz, Mariano Otero και Alejandra Heredia, Gabriel Marino και Elli Karadimou, Fabian Ballejos και Gina Nikolitsa, Rojer Salazar και Cristina Sarioglou και Rodrigo Palacios με την Agustina Berenstein.

Το τάνγκο των αισθήσεων κάθε χρόνο, περιοδεύει σε Ευρώπη, Αμερική και Άπω Ανατολή και το περιοδικό Tangauta έχει ονομάσει τους χορευτές του «Γκολοντρίνας», που σημαίνει τα «Χελιδόνια» από το Μπουένος Άιρες.

Οι «Los Maestros de Tango» επιδεικνύουν την τέχνη τους σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό κοινό, αυτό των 200 φεστιβάλ τάνγκο που γίνονται αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο. Τη φήμη τους, την κερδίζουν τόσο από τους αφοσιωμένους λάτρεις όσο και από τους απλούς θεατές γιατί κατορθώνουν να μεταδώσουν τη μαγεία και το πάθος του αργεντίνικου τάνγκο.

H υπόθεση της παράστασης μας μεταφέρει σε μία παραδοσιακή βραδιά χορού (μιλόνγκα), στο Μπουένος Άιρες, όπου οι θεατές και οι χορευτές συνυπάρχουν σε ένα διαδραστικό δρώμενο με πολύ τάνγκο!

Πληροφορίες: Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Μαΐου στις 11 μ.μ, τιμή εισόδου: 16 ευρώ, 20 ευρώ, Πολυχώρος Star Salsa, Κύπρου 16 και Ύδρας, Μοσχάτο (δίπλα στο σταθμό Καλλιθέας).

clickatlife.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο