Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Ανοιχτά από τη 1 μετά το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα θα παραμείνουν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, τα εμπορικά καταστήματα. Αύριο Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα. Σε ισχύ έχουν τεθεί τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας.

 Ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου Μεγάλη Παρασκευή 06.00-16.00, Δευτέρα του Πάσχα 15.00 – 22.00.

Σημειώνεται ότι ο ΣKΑΪ με τη διανομή 30.000 σακουλών στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας φροντίζει, ώστε η Πασχαλινή έξοδος των Αθηναίων, την Μεγάλη Παρασκευή να είναι η πιο καθαρή.

Το πρόγραμμα των ΜΜΜ

Με πρόγραμμα Σαββάτου θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ την Μεγάλη Παρασκευή και την Τρίτη.

Οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ θα διέρχονται από τις αποβάθρες με καθυστέρηση (ανά 10 λεπτά σε μετρό και ηλεκτρικό και ανά 20 με 25 λεπτά σε ΤΡΑΜ).

Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο δε θα ισχύσει η νυχτερινή παράταση των δρομολογίων σε μετρό και ΤΡΑΜ.

Το μεγάλο Σάββατο τα λεωφορεία και οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ θα αποσύρονται σταδιακά από τις 10 το βράδυ και από τις 10.20 το βράδυ ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος.

Το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα αναστέλλονται τοπικά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό

Σε ό,τι αφορά τον καιρό, από το μεσημέρι θα είναι άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη όπου η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

skai.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο