6o Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας

Μετά την αθρόα περσινή προσέλευση όπου περισσότεροι από 35.000 επισκέπτες βρέθηκαν στους χώρους του, φέτος το Festival θα πραγματοποιηθεί σε καινούργιο, μεγαλύτερο και ενιαίο χώρο σε μια κυριολεκτικά γιορτή για τους λάτρεις της δερματοστιξίας.

ια έκτη συνεχόμενη χρονιά η Red & White Productions πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις του Tattoo και στα πρότυπα των μεγαλυτέρων tattoo conventions της Ευρώπης διοργανώνει το 6o Διεθνές Συνέδριο…
Δερματοστιξίας (6th Athens Tattoo Convention), στην Αθήνα στις 13,14 & 15 Μαΐου 2012 στο Κλειστό Φαλήρου [Tae Kwon Do], Ολυμπιακά ακίνητα.

Μετά την αθρόα περσινή προσέλευση όπου περισσότεροι από 35.000 επισκέπτες βρέθηκαν στους χώρους του, φέτος το Festival θα πραγματοποιηθεί σε καινούργιο, μεγαλύτερο και ενιαίο χώρο σε μια κυριολεκτικά γιορτή για τους λάτρεις της δερματοστιξίας. Κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο έρχονται να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, να ενημερώσουν τους επισκέπτες για ότι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α.

Φέτος το festival θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, ένας εκ των oποίων είναι ο Carlos Rojas.

Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ κ.α.

Το πρόγραμμα του festival θα είναι κάτι παραπάνω από χορταστικό. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως Art Fusion, όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία… Body Painting Show, Εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, Διαγωνισμοί καλύτερου tattoo ανά κατηγορία όπως Best Color Tattoo Contest, Best Black & Grey Tattoo Contest, Best Tattoo of the Show, Graffiti Show, Bike & Skate show, Bondage Show, Acrobatics, Capoeira Show.

Επίσης, θα πραγατοποιηθούν live & dj set τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν.

Feel Art on your Body

Τιμή Εισιτηρίου

1 Ημέρα: 10€

3 Ημέρες: 20€

oneman.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο