Η APSON σύμμαχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα ΕΚΕ

Φέτος,  λόγω της δύσκολης οικονομικοκοινωνικής συγκυρίας, εντονότερα ίσως από κάθε άλλη χρονιά, οι Δήμοι κλήθηκαν να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, βρισκόμενοι στο πλευρό κάθε δημότη, προσπαθώντας να καλύψουν ανάγκες του. Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, εκτός από πράξεις αλληλεγγύης  σε ευπαθείς  κοινωνικές  ομάδες, οι τοπικές αυτοδιοικήσεις προσέφεραν στιγμές χαράς και  δημιουργίας και καλλιέργησαν κλίμα αισιοδοξίας, διοργανώνοντας δράσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς αλλά και μεγάλους δημότες τους,  σε συνεργασία με την APSON.

 Η APSON, σύγχρονη εταιρεία Δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη καλλικρατικών δήμων εντός κι εκτός Αττικής, σχεδίασε, υλοποίησε  και ολοκλήρωσε   πρωτότυπες και στοχευμένες  εορταστικές  δράσεις, εκδηλώσεις και προγράμματα με μεγάλη επιτυχία.
Η Πρόεδρος της APSON, κα Αναστασία Ψωμιάδη δήλωσε: «Η αποτελεσματικότητα των δράσεων που σχεδιάζουμε οφείλεται στην εμπεριστατωμένη μελέτη κάθε περίπτωσης – τόπου, με ζητούμενο το πάντρεμα και την ικανοποίηση των αναγκών των εμπλεκομένων μερών (Δήμαρχοι, Δημοτική Αρχή, πρόεδροι φορέων, φορείς, δημότες κ.α.).  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δημάρχους και συνεργάτες τους, που για ακόμη μία φορά εμπιστεύτηκαν την εταιρεία μας, αλλά και αγκάλιασαν τις προτάσεις μας, οι οποίες σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν συνδυάζοντας τις ανάγκες κάθε Δήμου με το πολιτικό μήνυμα του εκάστοτε Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής ».  
Συγκεκριμένα:
 «Το Δέντρο της Ανακύκλωσης» στο Δήμο Κηφισιάς:  Εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσα στα σχολεία για την ανακύκλωση και τη διαχείριση των οικογενειακών απορριμμάτων.
«Ο Μύλος των Ξωτικών»  στο Δήμο Τρικάλων: Θεσμός πλέον για την πόλη, με τεράστια και πολλαπλά οφέλη.
«Το  Εργαστήρι του Αη Βασίλη» στο Δήμο Ωρωπού: Για 17 ημέρες λειτούργησε ως μικρό πολιτιστικό κέντρο με σειρά εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων και εκδηλώσεων.
 «Η κατασκήνωση του Αη Βασίλη» στο Δήμου Διονύσου: Σειρά εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων και εκδηλώσεων.
Tο Άναμμα του Δέντρου με  «Παιχνιδοκαμώματα της Φύσης» στο Δήμο Μελισσίων Πεντέλης: Εκδήλωση με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις και με εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης με θέμα τη φύση και τους καρπούς της.
«Το Παιδικό Εργαστήρι Δώρων» στο Δήμο Αχαρνών: Εκδήλωση με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις και με εργαστήρια κατασκευής δώρων με απλά καθημερινά υλικά.
«Γλυκές Ευχές» στο δήμο Βριλησσίων: Δράσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα με εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης.         
Στη «Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή» στο Δήμο Πειραιά: Ψυχαγωγικές Δράσεις από τον  Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.
Στις «Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις των 11 ΚΑΠΗ»  του Δήμου Πειραιά :  Δώρα και Χαρά στους ηλικιωμένους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο