Δημόσια διαβούλευση για τον ποδηλατόδρομο…

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση των αρμοδίων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων και ομάδων πολιτών της περιφέρειας του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου σε δημόσια διαβούλευση με θέμα:

α) Έγκριση της προμελέτης του έργου: «ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ‘ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ’ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ. ΤΜΗΜΑ ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ – ΓΚΑΖΙ.».

β) Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που απαιτούνται για την ορθή υλοποίηση του έργου που αναφέρεται στο θέμα, στα τμήματα που αφορούν το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

ΣΧΕΤ.: α) Το υπ’ αριθμ. πρωτ. 2499/7-2-2011 έγγραφο του ΥΠΕΚΑ .Η γενική τεχνική περιγραφή του αναφερόμενου στο θέμα έργου, καθώς και σχετικές οριζοντιογραφίες του έργου, που αφορούν το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

β) Η υπ’ αριθμ. πρωτ. 3297/14-2-2011 αίτηση κατοίκων της οδού Ιλισού.

Προκειμένου να διαμορφωθεί, σύμφωνα με το (α) σχετικό, η εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τα ανωτέρω θέματα της διαβούλευσης

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

Οι αποδέκτες της πρόσκλησης και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες σε δημόσια διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 και ώρα 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Μοσχάτο, οδός Κοραή αρ. 51).

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία της διαβούλευσης θα πρέπει να γνωστοποιήσουν εγγράφως τις θέσεις και απόψεις τους έως και τις 10 Μαρτίου 2011, στη Γραμματέα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, κ. Εύη Κυμίνου, (3ος όροφος Δημαρχείο Μοσχάτου – Ταύρου, Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου, Μοσχάτο), προκειμένου να τεθούν υπόψη της Επιτροπής οι τυχόν προτάσεις και παρατηρήσεις τους.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο