ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ “ΡΟΜΑ” ΚΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ…

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με τον αντιδήμαρχο Δαμηλάκο Γεώργιο, τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων Σπανάκη Βασίλειο, Κρεμμύδα Άρη και Σωπάκη Γρηγόρη, τον Μιχαήλ Γιαμπουρά, εκπρόσωπο από την Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου και αντιπροσώπους της «Επιτροπής κατοίκων για την καύση των καλωδίων», συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Ανδρέα Βαρελά και τον Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου, κύριο Κρομμύδα, στο Δημαρχείο Αθηνών.
Το θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν το δύσκολο πρόβλημα των Ρομά και η καύση των καλωδίων στα διοικητικά όρια του Δήμου Αθηναίων, στα σύνορα με την περιοχή Ταύρου. Το ζήτημα συζητήθηκε διεξοδικά, σε μία προσπάθεια να βρεθεί μία φόρμουλα δράσης.

Οι δύο διοικήσεις των Δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου-Ταύρου, πέρα από τις προσπάθειές τους με ίδιες δυνάμεις -πχ επικαιροποίηση μελέτης- θα ασκήσουν πίεση και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με στόχο να βρεθεί οριστική λύση. Να σημειώσουμε ότι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζουν πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο