Τρίτη νίκη για τον ΙΚΑΡΟ!

Πολύ σπουδαία και παλικαρίσια νίκη πήρε ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο οποίος χάρη στη σκληρή του άμυνα, και παρά τη σημαντική απουσία του Πατ Κάρολ, επικράτησε 68-61 με του Πανελληνίου.
Ο Ίκαρος ξεκίνησε με τους Μακ Άλαρνι, Καλαμπόκη, Καράμπουλα, Κράσιτς και Τόμπσον, ενώ το αρχικό σχήμα του Πανελληνίου ήταν Καλαιτζής, Παπαμακάριος, Μπάιαρς, Κράμπενχοφτ και Όστοσιτς. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το πρώτο καλάθι με τον Κράμπενχοφτ, αλλά στη συνέχεια η ομάδα μας «απάντησε» με σερί 10-0 και είχε την πρωτοπορία μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου (21-16).
Ωστόσο, στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Πανελλήνιος κατάφερε να αποκτήσει τον έλεγχο και με σερί 8-0 να προηγηθεί με 23-28 στο 15’. Η είσοδος στο παρκέ του Πολυτάρχου
έδωσε ενέργεια στην ομάδα και το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τον Ίκαρο μπροστά με 35-34 χάρη σε ένα απίθανο τρίποντο του Κάιλ Μακ Άλαρνι.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 27’ (45-45), αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο, ο Ίκαρος ήταν εντυπωσιακός και πήγε στην τελευταία μπροστά με 53-45.
Στην τελευταία περίοδο, χάρη στην ψυχραιμία και την καλή άμυνα των παικτών, ο Ίκαρος έκλεισε το σκορ με 68-61 και πανηγύρισε τη μεγάλη αυτή νίκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο