Καλλιθέα: Σούλης το φαβορί

Οι τίτλοι του τέλους στη σχέση του Στάθην Σταθόπουλου με την Καλλιθέα μπήκαν σήμερα το πρωί. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό, τον οποίο αποχαιρέτησε μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

«Υστέρα από μία επιτυχημένη συνεργασία μηνών, που είχε ως ορόσημο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την άνοδο της Καλλιθέας στη Football League, η διοίκηση της ΠΑΕ και ο προπονητής κ. Στάθης Σταθόπουλος ανακοίνωσαν την από κοινού απόφασή τους για λύση της συνεργασίας τους, με γνώμονα το καλό της ομάδας.
Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κ. Σταθόπουλο γιατί σε μία δύσκολη συγκυρία για τις τύχες της ομάδας, συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχή πορεία της Καλλιθέας, η οποία για πολλούς θεωρείτο αδιανόητη. Και ο κ. Σταθόπουλος με δήλωσή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το επίπεδο συνεργασίας με την ΠΑΕ αλλά και την πεποίθησή του ότι η ομάδα έχει πολλές αγωνιστικές δυνατότητες.
Η ΠΑΕ εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχιση της καριέρας του κ. Σταθόπουλου, παράλληλα προχωρεί στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις για το νέο προπονητή της ομάδας μας και εκφράζει την πίστη της για τις δυνατότητες της Καλλιθέας και των ποδοσφαιριστών της».
Σούλης στο προσκήνιο;
Τα ονόματα που ακούγονται για τη διαδοχή του Σταθόπολου είναι διάφορα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο στόχος της ΠΑΕ δεν είναι άλλος από τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο πρώην τεχνικός του Διαγόρα παραμένει χωρίς ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους Ροδίτες και οι άνθρωποι της Καλλιθέας θεωρούν ότι θα ήταν η ιδανική λύση για τον πάγκο της ομάδας…
 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο