Πριν φωτίσει.. καλά καλά έδιωξε Σταθόπουλο η Καλλιθέα…

Πρωί πρωί, η ΠΑΕ Καλλιθέα γνωστοποίησε την απόφαση της διοίκησής της να προχωρήσει στην κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας της με τον Στάθη Σταθόπουλο.

 Και έτσι, επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, οι φήμες που ήθελαν τις δύο πλευρές να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, ενώ η ΠΑΕ δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω πίστωση χρόνου στον Ελληνα τεχνικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλιθέας:..

Υστέρα από μία επιτυχημένη συνεργασία μηνών, που είχε ως ορόσημο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την άνοδο της Καλλιθέας στη Football League, η διοίκηση της ΠΑΕ και ο προπονητής κ. Στάθης Σταθόπουλος ανακοίνωσαν την από κοινού απόφασή τους για λύση της συνεργασίας τους, με γνώμονα το καλό της ομάδας.
Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κ. Σταθόπουλο γιατί σε μία δύσκολη συγκυρία για τις τύχες της ομάδας, συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχή πορεία της Καλλιθέας, η οποία για πολλούς θεωρείτο αδιανόητη. Και ο κ. Σταθόπουλος με δήλωσή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το επίπεδο συνεργασίας με την ΠΑΕ αλλά και την πεποίθησή του ότι η ομάδα έχει πολλές αγωνιστικές δυνατότητες.
Η ΠΑΕ εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχιση της καριέρας του κ. Σταθόπουλου, παράλληλα προχωρεί στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις για το νέο προπονητή της ομάδας μας και εκφράζει την πίστη της για τις δυνατότητες της Καλλιθέας και των ποδοσφαιριστών της.

 πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο