Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ “ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ “ΔΙΑΖΥΓΙΟ”


Αξιότιμοι κύριοι,

Η Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, η οποία προέρχεται από τη συγχώνευση των ομάδων ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και ΑΕΚΤ, είναι γνωστό ότι χαίρει μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στον αθλητικό κόσμο της χώρας, τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία. Μια ομάδα με αναγνωρισμένο αθλητικό ήθος και καταξιωμένο αγωνιστικό προφίλ, η οποία κατάφερε να ανέβει επάξια στην Α1 Εθνική Κατηγορία, κατακτώντας την πρώτη θέση. Ταυτόχρονα διακρίθηκε στα Παιδικά και Εφηβικά Πανελλήνια Πρωταθλήματα, επιδεικνύοντας πάντα την ίδια σοβαρότητα και μαχητικότητα.

Στις άρτια εξοπλισμένες Υποδομές της ομάδας μας, στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αξιοποιούν το αθλητικό ταλέντο και τις δεξιότητές τους πάνω από 400 παιδιά της Καλλιθέας, τα οποία αποτελούν τους εν δυνάμει αθλητές και πρωταθλητές της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Πιστεύουμε ότι εκτός από ελάχιστους γραφικούς… δεν θα βρεθεί ουδείς στον ελλαδικό χώρο να αμφισβητήσει όλα τα παραπάνω.

Εξαιτίας ορισμένων επιπόλαιων δημοσιογραφικών σχολίων και δημοσιεύσεων εις βάρος της ομάδας μας από συγκεκριμένη τοπική εφημερίδα της Καλλιθέας, που δεν αρμόζουν στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ζητούμε από όλον τον τοπικό Τύπο τη διερεύνηση κάθε πληροφορίας και την αντικειμενική αντιμετώπιση σε κάθε θέμα που αφορά το σύλλογό μας.

Πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε δημοσιογραφική άποψη πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν της και την άλλη πλευρά, και όχι να δημοσιεύεται ελαφρά τη καρδία.

Η λασπολογία και η αμετροέπεια απέναντι σε μια ομάδα που δόξασε τον αθλητισμό και την κοινωνία της Καλλιθέας, εν έτει 2010, δεν συνάδει στο δημοσιογραφικό κύρος καμίας εφημερίδας.

Είμαστε πλέον ομάδα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και θεωρούμε λογικό, για οποιαδήποτε τεκμηρίωση δημοσιογραφικών πληροφοριών, να απευθύνεστε στο γραφείο Τύπου του συλλόγου μας.

Το Σεπτέμβριο, θα δώσουμε αναλυτική συνέντευξη Τύπου, όπου θα λύσουμε κάθε απορία για όλα τα τεκταινόμενα, «αστεία» και σοβαρά, της πρόσφατης περιόδου.

Κυρίως, όμως, πριν από οποιοδήποτε σχόλιο για την ομάδα μας, αφουγκραστείτε τι λέει όλη η αθλητική Ελλάδα για τα σημαντικά επιτεύγματα του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ…

Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιώργος Σαραντή
ς

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο