ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ!

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Αθανασίου Μελίστα του Ιωάννη, Δημοτικού Συμβούλου, κατοίκου Μοσχάτου Αττικής

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
Με την παρούσα σας υποβάλλω, σύμφωνα με το άρθρο 72 παρ. 2 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, την παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Μοσχάτου και Σας παρακαλώ να την κάνετε αποδεκτή.
Θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου, να προβώ στην ενέργεια αυτή και όχι απλά στην ανεξαρτητοποίησή μου, μετά τη διαφωνία μου και τη διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, για ουσιώδη θέματα πολιτικής και συμπεριφοράς με τον επικεφαλής του συνδυασμού, με τον οποίο εκλέχθηκα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
Η επίσημη δήλωσή του, προ ημερών, περί καθόδου του ως υποψηφίου δημάρχου, αποτέλεσε και τον κύριο λόγο της πράξης μου αυτής τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, επειδή δε θέλω η παραμονή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, να αποτελέσει αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού αλλά και να θεωρηθεί ως λόγος υπονόμευσής του.
Στα 7,5 χρόνια της μέχρι σήμερα θητείας μου στο δημοτικό συμβούλιο, έκανα προσπάθειες να ενεργώ πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης, αφήνοντας στην άκρη κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες.
Σας ευχαριστώ όλους για το σεβασμό και την εκτίμηση, που μου δείξατε στα 7,5 χρόνια της θητείας μου. Οι φιλίες και οι δεσμοί που ανέπτυξα με όλους εσάς είναι διαχρονικές και καμία ιδεολογική, κομματική ή άλλη αντιπαράθεση δεν μπορεί να τις διαγράψει.
Ευχαριστώ ακόμη και τους κατοίκους της πόλης μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και οι οποίοι πιστεύω, κατά τη συντριπτική τους πλειοψηφία, θα στηρίξουν την επιλογή μου αυτή.
Το Μοσχάτο είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και θα εξακολουθήσω να την υπηρετώ, από όποιο μετερίζι κι αν βρεθώ στο μέλλον. Η ένωση του άλλωστε με τον Δήμο Ταύρου, αποτελεί την απαρχή νέων αγώνων και κοινών δράσεων και αποτελεί πρόκληση για όλους όσοι ασχολούνται με τα κοινά.
Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία.

Με τιμή
Αθανάσιος Μελίστας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο