Στο κόκκινο η εγκληματικότητα: 9 άγριες δολοφονίες σε 12 ημέρες

Εννιά άγρια εγκλήματα σημειώθηκαν στην Αττική τις τελευταίες 12 ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Έθνος.

Ενώ η κοινωνία είναι ακόμα συγκλονισμένη από το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε πριν μια εβδομάδα στην Καλλιθέα, νέο άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πετράλωνα, όταν υπάλληλοι του δήμου βρήκαν το πτώμα γυναίκας σε κάδο απορριμμάτων.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε λόγω δυσοσμίας, καθώς ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα, το οποίο βρέθηκε μέσα σε δυο μαύρες σακούλες, είχε μείνει στο σημείο για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ξανθιά γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, ήταν δεμένη χειροπόδαρα και ντυμένη κανονικά. Οι Αρχές εκτιμούν ότι ίσως πρόκειται για αλλοδαπή που διέμενε στην περιοχή, οπότε οι έρευνες εστιάζονται στα Πετράλωνα.

Το λουτρό αίματος των τελευταίων 12 ημερών στην Αττική άνοιξε στις 6 Μαΐου, όταν 41χρονος Κύπριος επιχειρηματίας εκτέλεσε με τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι τον 52χρονο συνεταίρο του για οικονομικές διαφορές.

Δύο ημέρες αργότερα ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν δυο ληστείες μετά φόνου, μία στην Πεύκη και μια στην Καισαριανή.

Στην Πεύκη οι άγνωστοι πυροβόλησαν στο κεφάλι και σκότωσαν έναν 30χρονο από τη Συρία στο σπίτι του, μπροστά στην έγκυο σύζυγό του.

Στην Καισαριανή άγνωστοι μαχαίρωσαν στο λαιμό και το στήθος ιδιοκτήτη ταβέρνας προκειμένου να κλέψουν τις εισπράξεις.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ένας 83χρονος βρέθηκε νεκρός, δεμένος και φιμωμένος μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο, ενώ τη Δευτέρα βρέθηκε το τεμαχισμένο πτώμα ενός άνδρα στην Καλλιθέα. Πρόκειται για 40χρονο Αιγύπτιο, κάτοικο της περιοχής.

Τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι εκτέλεσαν έναν αλλοδαπό στη Βούλα, ενώ το Σάββατο άγνωστοι δολοφόνησαν ιδιοκτήτη ψαροταβέρνας από τη Λούτσα.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο