Χωρίς Ηλεκτρικό Καλλιθέα έως Ομόνοια

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα (16, 17 και 23, 24 Μαΐου) οπότε οι ΗΣΑΠ δεν θα λειτουργούν στο τμήμα Καλλιθέα ? Ομόνοια. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών στο τμήμα Καλλιθέα ? Ομόνοια θα λειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Χ7 σταθμός ΗΣΑΠ Καλλιθέα ? σταθμός ΗΣΑΠ Ομόνοια. Η αφετηρία της γραμμής θα είναι επί της οδού Ελ. Βενιζέλου (Γράμμου) στην Καλλιθέα και το τέρμα επί της οδού Αθηνάς μεταξύ πλατείας Ομονοίας και οδού Λυκούργου. Τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν ενδιάμεσες στάσεις.
Στην κατεύθυνση προς Ομόνοια: στον Ταύρο επί της Χαροκόπου, στα Πετράλωνα επί της Θεσσαλονίκης, στο Θησείο και στο Μοναστηράκι επί της Πειραιώς. Στην κατεύθυνση προς Καλλιθέα: στο Θησείο και στο Μοναστηράκι επί της Πειραιώς, στα Πετράλωνα επί της Τριών Ιεραρχών και στον Ταύρο επί της Ελ. Βενιζέλου. Η συχνότητα των δρομολογίων και οι ώρες λειτουργίας των γραμμών θα είναι αντίστοιχες με αυτές των ΗΣΑΠ. Σημειώνεται ότι η νέα λεωφορειακή γραμμή τίθεται σε λειτουργία μόνο τα δύο παραπάνω Σαββατοκύριακα (16, 17 και 23, 24 Μαΐου) που δεν θα λειτουργούν οι ΗΣΑΠ στο τμήμα Καλλιθέα –  Ομόνοια.
Για επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά στις τροποποιήσεις των δρομολογίων των ΗΣΑΠ το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 210?32.93.000.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο