H παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Νεστορίδη

Σε μια σεμνή αλλά λαμπρή τελετή έλαμψε και πάλι το αστέρι του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ. Κώστα Νεστορίδη όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο του δημοσιογράφου Νίκου Κατσαρού που αναφέρεται στη βιογραφία του ποδοσφαιριστή.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλλιθέας και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου Κωνσταντινοπολιτών Καλλιθέας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαργωμένος αναφέρθηκε στη σημασία που αποκτά η βιογραφία κάθε παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ή αθλητή καθώς μπορεί αυτή να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε μελλοντικό ταλέντο του αθλητισμού.

Ο συνδημότης μας Κώστας Νεστορίδης για όλους εμάς είναι ο θρυλικός Νέστωρας, ο άνθρωπος που μιλούσε στη μπάλα και που έκανε φίλους και αντιπάλους να τον χειροκροτούν. Γι? αυτό το λόγο και ο Δήμος Καλλιθέας θεωρεί τιμή του να παρουσιάσει σε μια τέτοια εκδήλωση τη βιογραφία του.

Στη συνέχεια μίλησε ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός, όπου αναφέρθηκε σε αποσπάσματα του βιβλίου, και η εκπρόσωπος των εκδόσεων Άγκυρα κα. Παπαδημητρίου. Την εκδήλωση έκλεισε ο Κώστας Νεστορίδης ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα αγοραστεί ένας σεβαστός αριθμός βιβλίων τα οποία και θα διατεθούν σε σχολικές βιβλιοθήκες, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Στο κλείσιμο της βραδιάς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Χαριάδης απένειμε στον Κώστα Νεστορίδη αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Δημάρχου Καλλιθέας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Χαριάδης, η αναπληρωτής δήμαρχος Καλλιθέας αντιδήμαρχος Β. Μαργαρίτη, ο αντιδήμαρχος Η. Καββαδίας, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Ε. Μουστάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Εξάρχου, Δ. Κάρναβος, Γ. Αντωνακάκης, ο Γ.Γ. του Δ.Σ. του Αθλητικού οργανισμού Γ. Βουλκόπουλος, ο  διαμερισματικός σύμβουλος Γ. Κουρσουλούδης, τα μέλη Δ.Σ. του Α.Ο. Κ. Μάρτζιος, Γ. Μπίσυλλα, Χ. Αμαραντίδης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Στ. Ψύχος, Ν. Κριμιτζάς, Γ. Αμανατίδης, και ο Γ.Γ του Γ.Σ Καλλιθέα Α. Σοφράς. Αξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή παρουσία των σπουδαστών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ Καλλιθέας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο