Κάτι μεγάλο κινείται υπόγεια

XATZOPOULOS-Το Μαργαριτέικο από την άλλη τσιμουδιά δε βγάζει αλλά μέσα του βράζει! Βλέπει ότι ο Ασκούνης τους βάζει συνέχεια τρικλοποδιές, βλέπει τη σκανδαλώδη προώθηση Ψαλιδόπουλου παρότι λαμβάνει εδώ και 15 χρόνια τους μισούς ψήφους από τη Βάσω, βλέπει ότι ο Θοδωρής είναι μόνο φανφάρες και από διοίκηση τίποτε και βράζει στο ζουμί του!!

Και κινείται! Χαμόγελα η Βάσω, προσεγγίσεις ο Γιώργος, εκδηλώσεις ο σύλλογος που δημιουργήθηκε εκεί που έδρευε η τοπική του ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο τον Ζαχαρία, εκδηλώσεις μέσω μίας άγνωστης οργάνωσης για τη “νεότητα”, έτσι προβάλλεται η Βάσω.

-Από την άλλη η μείζονα αντιπολίτευση παίρνει όλο και συχνότερα πόντους στο δημοτικό συμβούλιο. Εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις με ήπιο τρόπο και μέτρο από τον Γιάννη Χατζόπουλο, φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες προτάσεις από τον Δημήτρη Κάρναβο, αντιπολιτευτικό χιούμορ και απολαυστικές ατάκες από τον Ηλία Κακουλίδη, μαχητικότητα από τον Τάσο Γαϊτάνη, παρέμβαση στην ΚΕΔΚΕ από τον Βαγγέλη Μπαρμπάκο, όλο και περισσότερα γκολ βάζει η ομάδα! Στην κοινωνία όμως πολύ λίγα… Ελάχιστες και μεμονωμένες παρουσίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις, μικρή συμμετοχή σε συλλόγους και φορείς. “Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα” που λέει και ο λαός!

-Όμως δε μου το βγάζετε από το μυαλό. Τα πράγματα δεν είναι πλέον στάσιμα στο πολιτικό σκηνικό της πόλης μας. Κάτι μεγάλο κινείται υπόγεια, ήρεμα, μεθοδικά και οργανωμένα. Και πολλοί το έχουν ήδη καταλάβει…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο