ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ανέτοιμος ο Δήμος, χάνει τα οικόπεδα που πηγαίνουν σε χέρια ιδιωτών
Σοβαρότατες καταγγελίες στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις ευθύνες της Διοίκησης και τον σχεδιασμό που οδηγεί στους αποχαρακτηρισμούς οικοπέδων που θα έδιναν πνοή στην πόλη
Κατά πλειοψηφία “πέρασε” ο αποχαρακτηρισμός!
Την έντονη αντίδραση του Δημάρχου προκάλεσε το σχόλιο του Ηλία Κακουλίδη σχετικά με τον αποχαρακτηρισμό.
Και αναφερόταν στα σχόλια που πιθανόν να αρχίσουν να συζητιούνται μεταξύ των Καλλιθεατών ότι το Δημοτικό Συμβούλιο γνώριζε και ότι πιθανόν κάποιοι να τα… “βρήκαν” με τους ιδιώτες!
Ο Δήμαρχος τόνισε πως ακόμη και σαν μορφή αστειότητας είναι απαράδεκτο να ακούγονται τέτοια πράγματα.
DHMOTIKO2Και μάλιστα κάλεσε τον κ. Κακουλίδη, αλλά και όποιον διαθέτει τέτοια στοιχεία που να εμπλέκουν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου σε τέτοιες υπόγειες διαπλοκές, να τα φέρει ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και να τα δώσει στη δημοσιότητα.
“Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται” είπε ο Δήμαρχος χρησιμοποιώντας την γνωστή λαϊκή ρήση, για να καταρρίψει κάθε τέτοιο ισχυρισμό που μπορεί να ακουστεί. Πάντως αν και το οικόπεδο τελικά αποχαρακτηρίστηκε -δόθηκε δηλαδή ουσιαστικά σε ιδιώτη για να χτιστεί- κατά πλειοψηφία, φαίνεται ότι θα υπάρξουν οι έντονες αντιδράσεις όχι μόνο των παρατάξεων που καταψήφισαν τον αποχαρακτηρισμό, αλλά και των ίδιων των κατοίκων που βλέπουν να χάνεται μια ακόμη ελπίδα για καλύτερη ζωή στην τσιμενταρισμένη πλέον πόλη της Καλλιθέας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο