Η Βάσω Μαργαρίτη και η παράταξή της στο πλευρό του Δημήτρη Κάρναβου

Συνεχίζεται και εδραιώνεται η εποικοδομητική συνεργασία του Δημάρχου Καλλιθέας και επικεφαλής της παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει» Δημήτρη Κάρναβου , με την Βάσω Μαργαρίτη, την Αντιδήμαρχο Δημοτικών Προσόδων υπεύθυνη για θέματα Ισότητας , Οικογενειακού Προγραμματισμού και επικεφαλής της παράταξης «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ –ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ » .

Η συμμετοχή της παράταξης της Βάσως Μαργαρίτη στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κάρναβου , είναι το επιστέγασμα της παραγωγικής τους συνεργασίας .
Η Βάσω Μαργαρίτη , που έχει συστρατευθεί με τον Δήμαρχο Καλλιθέας και είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με την παράταξη του «Η Καλλιθέα αλλάζει» , είναι εξέχον , ισχυρό και ιστορικό στέλεχος της κεντροαριστεράς , με έντονη αυτοδιοικητική παρουσία στην Καλλιθέα και με ηχηρή τοποθέτηση στην κοινωνία .

Έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε ποικίλες διοικητικές θέσεις στην Καλλιθέα και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας (συνεχώς από το 1999 έως το 2014 και από το 2019 έως σήμερα).
Ως υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας με τη Δημοτική Παράταξη «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» υπήρξε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την περίοδο 2014-2019, ενώ ήταν υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας και στις εκλογές του 2019.

Τα μέλη της Δημοτικής παράταξης «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ-ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Επιλέγουν Μέλλον στις 8 Οκτωβρίου και είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει» του Δημήτρη Κάρναβου.

Συγκεκριμένα: η Βάσω Μαργαρίτη Αντιδήμαρχος Εσόδων –Ισότητας και Οικογενειακού Προγραμματισμού , η Νατάσσα Αδαμοπούλου Δημοτική Σύμβουλος – Αντιπρόεδρος ΟΠΑΑ ΄΄Γιάννης Γάλλος ΄΄ , ο Νεκτάριος Βεκρής μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΟΠΑΑ ΄΄Γιάννης Γάλλος΄΄ , η Μαρκέλλα Καρακατσάνη μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΝΕΟΝ , ο Γιώτης Χαρταμαντζίδης Ελεύθερος Επαγγελματίας , ο Γιώργος Αλεξίου Οικονομολόγος ΕΚΠΑ , η Αγαθή Πατσιώτη μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Ηπειρωτών , η Αγλαϊα Ζώτου μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΝΕΟΝ , ο Ευάγγελος Μαργαρίτης μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , η Ντιάνα Μασουρίδου Ελεύθερος Επαγγελματίας , ο Θεόδωρος Καπούτσης Ιδιωτικός Υπάλληλος , ο Βασίλειος Φλαμπουράρης Πρόεδρος Συλλόγου Κεφαλλονιτών και Ιθακησίων Καλλιθέας .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο