Kαλοκαιρινό Aθλητικό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών Δημοτικού Summer Camp 2023

Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Γιάννης Γάλλος μέσω της Διεύθυνσης Άθλησης προγραμματίζει για ακόμη μία χρονιά τη λειτουργία του καλοκαιρινού αθλητικού προγράμματος απασχόλησης παιδιών – summer camp, για παιδιά γεννηθέντα από το 2011 έως 2016.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 & ώρα 10.00 το πρωί.
θα ακολουθηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ακριβή ώρα και ημέρα υποβολής των έγκυρων αιτήσεων.

Το Αθλητικό Summer Camp προσφέρει μια διέξοδο χαράς και άθλησης για τα παιδιά που θα μείνουν στην πόλη μας μετά την λήξη της σχολικής χρονιάς.

Στόχος του καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης παιδιών είναι η διασκέδαση μέσα από το αθλητικό παιχνίδι και τον αθλητισμό, με ενασχόληση με τα αθλήματα της κολύμβησης, του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης, της αντισφαίρισης, αλλά και άλλες δραστηριότητες όπως το παιδαγωγικό παιχνίδι, το σκάκι, η ζωγραφική και η ψυχαγωγία με την προβολή παιδικών ταινιών.
Ευγενής άμιλλα, φιλία, συνεργασία, αθλητισμός είναι οι έννοιες που θα εισάγουμε στην καθημερινότητά τους.

Η διάρκεια του καλοκαιρινού αθλητικού camp θα είναι πέντε εβδομάδες συνολικά, χωρισμένη σε δύο περιόδους και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 – 15:00 εκτός Σαββατοκύριακων.
Α’ περίοδος διαρκεί από 27/6 – 14/7 και η Β περίοδος από 17/7 – 28/7.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον στους χώρους του 6ου Λυκείου και του 8ου Δημοτικού σχολείου καθώς επίσης και στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ θα υπάρχει στους χώρους των σχολείων φυσιοθεραπευτής και στο χώρο του κολυμβητηρίου νοσηλευτής για παροχή πρώτων βοηθειών, εάν απαιτηθεί.

Μόνο για την ημέρα έναρξης, 27 Ιουνίου, η προσέλευση θα γίνει στις 8:00 για τα παιδιά που τελείωσαν την Β, Δ, Ε και ΣΤ Δημοτικού και στις 8:30 για παιδιά που τελείωσαν την Α και Γ Δημοτικού. Τη ίδια μέρα η αποχώρηση θα γίνει τμηματικά από τις 12:00 έως τις 12:30 για την Β’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και από τις 12:30-13:00 για την Α’ και Γ’ Δημοτικού.

Εφόσον ενημερωθείτε από το σχετικό φυλλάδιο συμμετοχής, κατεβάζετε την αίτηση εγγραφής που θα βρείτε πιο κάτω, τη συμπληρώνετε και τη στέλνετε μαζί με όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής (συνημμένα σε ένα email), σκαναρισμένα σε αρχείο pdf (όχι φωτογραφία), στη διεύθυνση: kallitheacamp@gmail.com. Στέλνετε ξεχωριστό email για κάθε παιδί. Στο θέμα του email αναγράφετε μόνο το όνομα και το επίθετο του παιδιού για το οποίο κάνετε την αίτηση. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά θα απορρίπτονται. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο