Τάσος Γαϊτάνης: «Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της πολιτικής ευθύνης»

Στην τηλεόραση του Mega και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα κ. Τάσος Γαϊτάνης.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα που γίνεται η συζήτηση για το κόμμα Κασιδιάρη και τις προηγούμενες μέρες που κατατέθηκαν τα υπομνήματα στον Άρειο Πάγο έχει αναδειχθεί η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψαρεύει στα θολά νερά αυτής της ψήφου» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γαϊτάνης. Παράλληλα πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει διαχρονικά το συγκεκριμένο ακροατήριο, υπενθυμίζοντας ότι όταν ήταν κυβέρνηση δεν έβρισκαν αίθουσα για να τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ το 2014 μαζί τα δύο αυτά κόμματα καταψήφισαν το Σταύρο Δήμα για να πέσει η Κυβέρνηση Σαμαρά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσε υπόμνημα έναντι του νεοναζιστικού αυτού μορφώματος», συμπλήρωσε. Από την άλλη, υπογράμμισε ότι παρόμοια είναι η στάση και του ΜέΡΑ25, όπου ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήθελε να συμμετέχει αυτό το κόμμα στις εκλογές και να καταψηφιστεί στην κάλπη. «Το λέω αυτό γιατί ο κ. Τσίπρας προαλείφει για κυβερνητικό του εταίρο τον κ. Βαρουφάκη σε περίπτωση που οι Έλληνες πολίτες του δώσουν τέτοια εντολή», υποστήριξε, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι τα δύο αυτά κόμματα αποτελούν την Δημοκρατική εξαίρεση στον τόπο μας. Κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Γαϊτάνης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν κινείται με μικροκομματικά οφέλη. «Είμαστε το κόμμα της πολιτικής ευθύνης, της συνέπειας απέναντι στους Έλληνες και έπρεπε να κάνουμε αυτό που πράξαμε για να διασφαλίσουμε τη Δημοκρατία στον τόπο», κατέληξε

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο