Εξόρμηση της Ένωσης ΕΒΕ Καλλιθέας

Η Ένωση ΕΒΕ Καλλιθέας και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησαν εξόρμηση την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2022 το βράδυ, στους εργαζόμενους των μεγάλων εμπορικών μαγαζιών της Καλλιθέας αλλά και στους μικρούς αυταπασχολούμενους της περιοχής, τονίζοντας ότι η παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων επιβάλλει σε δεκάδες εμποροϋπαλλήλους και μικρούς επαγγελματίες να δουλέψουν όλη μέρα, στο όνομα της τόνωσης της αγοράς. 

Την ίδια ώρα που κάθε λαϊκή οικογένεια στενάζει από την ακρίβεια. Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση προχώρησε σε μια ακόμα προκλητική κίνηση, αναρτώντας τα «ραβασάκια» με τις οφειλές της επιστρεπτέας προκαταβολής και απαιτώντας από χιλιάδες μικρούς επαγγελματίες να επιστρέψουν μέρος
του ποσού που τους πιστώθηκε την περίοδο των απαγορεύσεων που επιβάλλονταν στη διάρκεια της πανδημίας.

Η μόνη διέξοδος είναι είναι ο δρόμος του αγώνα, της κοινής δράσης, των διεκδικήσεων, στοχεύοντας τον πραγματικό αντίπαλο! Παίρνουμε θέση στον αγώνα για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας. Βγαίνουμε μπροστά για να μπουν σε πρώτο πλάνο οι ανάγκες μας!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο