Αλβανός έμπορος ναρκωτικών στην Καλλιθέα παρίστανε τον ντελιβερά για να ξεγελάει την Αστυνομία!

Δύο Αλβανοί 30 και 38 ετών συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από έρευνα σε βοηθητικό χώρο του σπιτιού του 38χρονου βρέθηκε κοκαΐνη, η οποία ήταν διαμοιρασμένη σε 10 συσκευασίες, με σκοπό την άμεση πώλησή της, καθώς και δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Παράλληλα και ο 30χρονος είχε στο σπίτι του τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη. 

Σημειώνεται, ότι χαρακτηριστικό στοιχείο της δράσης τού 38χρονου, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, ήταν η χρήση μοτοσικλέτας στην οποία τοποθετούσε κουτί μεταφοράς προϊόντων εταιρείας διανομής φαγητού, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των διωκτικών Αρχών και την αποφυγή ελέγχου και σύλληψης. Μάλιστα, ο 38χρονος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. 

Συνολικά από τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.936,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.880 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 44.334,4 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές, Ι.Χ αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, 2 κινητά τηλέφωνα και κουτί εταιρείας διανομής φαγητού.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο