Δυναμική Θεοδωρικάκου στα νότια προάστια

 

Έναν πολιτικό με ανθρώπινο προφίλ και γνώστη των κοινωνικών θεμάτων, τον Τάκη Θεοδωρικάκο, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όσοι προσέρχονται στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στα νότια προάστια. Ένας Υπουργός που κατά την άσκηση των καθηκόντων του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι συνεπής στα λόγια και στις πράξεις του ενώ στις συναναστροφές με τους συμπολίτες του στα νότια προάστια είναι φιλικός και προσηνής. Έτοιμος ν’ ακούσει τις αγωνίες της κοινωνίας και τις προτάσεις που γίνονται. Αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας εφάρμοσε και όταν διετέλεσε επικεφαλής στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας οδηγώντας την παράταξη στην Κυβέρνηση.

Χθες, σε παραλιακό καφέ- μπαρ του Αλίμου όπου βρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικράτησε το αδιαχώρητο. Σε εκδήλωση που διοργάνωσαν φίλοι του Τάκη Θεοδωρικάκου συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.500 άτομα!.. Το γεγονός αυτό δείχνει μια ισχυρή δυναμική, η οποία αποτυπώνεται και στις μετρήσεις της κοινής γνώμης που δείχνουν ότι είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στα νότια προάστια.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο του και στις προσπάθειές του για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής που βασικό στοιχείο έχει την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας.

Αρχικά μίλησε για την θητεία του στο Υπουργείο Εσωτερικών και τις σημαντικές νομοθετικές παρεμβάσεις που έγιναν κατά την θητεία του και για τις οποίες όπως έχει δηλώσει αισθάνεται υπερήφανος. Το εμβληματικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που άνοιξε το δρόμο στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να προχωρήσουν σε έργα πνοής, την ψήφο των αποδήμων και την κυβερνησιμότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε θέμα ασφαλείας μιλώντας για την θωράκιση των συνόρων της χώρας, την μείωση της χαμηλής και μεσαίας εγκληματικότητας (ληστείες-διαρρήξεις), στην αύξηση της αστυνομική παρουσίας στις γειτονιές με ψηφιοποίηση υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, την βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ και στις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, τους ελέγχους της Τροχαίας για την οδική ασφάλεια και τις νέες μορφές παραβατικότητας.
Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος απηύθυνε κάλεσμα ενότητας στον κόσμος της ΝΔ υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η βάση της παράταξης έτσι ώστε να μην ξαναγυρίσουμε ποτέ στην εποχή της αστάθειας. Επεσήμανε, ότι η αυτοδυναμία είναι εφικτός στόχος καθώς οι Έλληνες γνωρίζουν ότι σε καιρούς πρωτοφανών διεθνών κρίσεων και απειλών, η χώρα χρειάζεται το σταθερό χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι και σωστό προσανατολισμό στην πυξίδα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος όπως είναι ήδη γνωστό με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές ,όποτε και αν γίνουν αυτές, θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο