Οικογενειακή κόντρα πίσω από την αυτοκτονία του 34χρονου στην Καλλιθέα

Σε αυτοκτονία αποδίδεται εν τέλει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος του 34χρονου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του με τραύμα στο κεφάλι, το απόγευμα της Πέμπτης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του νεκρού τρία περίστροφα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος ήταν διαζευγμένος και είχε αποκτήσει ένα παιδί από το γάμο του, με το οποίο όμως δεν είχε επικοινωνία.

Το star.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, Γιάννη Μαρακάκη, ο οποίος αποκάλυψε πως ο επιχειρηματίας τον τελευταίο καιρό ένιωθε έντονη ψυχολογική πίεση από το γεγονός ότι δεν έβλεπε τον τετράχρονο γιο του.

“Το μόνο του πρόβλημα και μαράζι, για το οποίο είχε απευθυνθεί και σε εμένα ήταν η αδυναμία του να επικοινωνεί με το παιδί του. Ο 33χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του γιου του και, δυστυχώς, η μεταξύ τους διαφωνία είχε αναχθεί σε μία αντιδικία, με την άλλη πλευρά να χρησιμοποιεί ως όπλο το παιδί”, είπε ο κ. Μαρακάκης.

Όπως ανέφερε υπήρχαν δικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 33χρονος θα έπρεπε να βλέπει το παιδί του τακτικά, όμως δεν τηρούνταν από την πλευρά της πρώην συντρόφου του.

“Αυτό τον είχε οδηγήσει σε απελπισία. Είχαμε προσπαθήσει κι εμείς πάρα πολλές φορές να τον ενθαρρύνουμε και να του δημιουργήσουμε ελπίδα ότι θα καταφέρει τελικά να βλέπει τον γιο του. Δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Δεν μας είχε κάνει καν νύξη ότι περνά κάτι τέτοιο από το μυαλό του”, συνέχισε.

Σε ερώτηση γιατί ήταν αναστατωμένος ο χώρος, όπου βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας, ο κ. Μαρακάκης εξήγησε πως αυτό έγινε γιατί ο φίλος του και ο πατέρας του ήταν οι πρώτοι που τον βρήκαν νεκρό και πάνω στην αναστάτωση δεν κατάλαβαν στην αρχή ότι είχε αυτοκτονήσει με όπλο.

Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό του κι εξέφρασε την απέραντη θλίψη του που μια ενδοοικογενειακή διαμάχη είχε αυτή την κατάληξη.

“Δυστυχώς, τα περιστατικά που καταγγείλαμε στις αρχές υποτιμήθηκαν. Έγιναν κάποιες συστάσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία εκτελεστότητα. Τον κατέβαλε η επιθυμία και η αγωνία του να μπορεί να βλέπει το παιδί του”, κατέληξε ο κ. Μαρακάκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο