Ο Δήμος Καλλιθέας πρωτοπορεί με βιωματικά σεμινάρια για την εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα όρασης.

 

Ο Δήμος Καλλιθέας ξεκίνησε μια νέα δημιουργική συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.)  

Εργαζόμενοι του Δήμου Καλλιθέας εκπαιδεύονται  από ειδικούς εκπαιδευτές στην υποδοχή, εξυπηρέτηση και συνδρομή ατόμων με προβλήματα όρασης.  Με βιωματικά σεμινάρια ενσυναίσθησης αλλά και κατάλληλη εκπαίδευση, οι υπηρεσίες του Δήμου Καλλιθέας γίνονται προσιτές σε άτομα με οποιουδήποτε βαθμού οπτική αδυναμία. 

Στόχος η απρόσκοπτη προσβασιμότητα σε κάθε υπηρεσία, η πλήρης εξυπηρέτηση χωρίς τα προβλήματα που συναντούν στην καθημερινή τους μετακίνηση και, κυρίως, η ισότιμη αντιμετώπισή τους από συνανθρώπους τους προετοιμασμένους να τους υποδεχτούν.

 Στη φωτογραφία από αριστερά: Παναγιώτης Μαρκοστάμος, Οργανωτικός Γραμματέας του Π.Σ.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών) και Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Τ. (Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών), Σοφία Χαμονικολάου, Διοικήτρια και Πρόεδρος Δ.Σ. του K.E.A.T. (Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών) Δημήτρης Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας, Γιώργος Καλμαπαλίκης, Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Καλλιθέας, Αννα Γιαννακού-Πάσχου, Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Δήμου Καλλιθέας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο