«Νέα αποτυχία της διοίκησης Κάρναβου» βλέπει η παράταξη Ψαλιδόπουλου

 Η “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” επαναλαμβάνει την υποστήριξή της προς την επιβεβλημένη ανησυχία και τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, ύστερα από την αποτυχία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου και της διοίκησης να εξασφαλίσουν έγκαιρα το απαραίτητο προσωπικό για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία αυτού του εξαιρετικά σημαντικού θεσμού της δημοτικής κοινωνικής δραστηριότητας. 

Ο κ. Δήμαρχος και η διοίκηση είχαν επαρκή χρόνο για να οργανώσουν με σοβαρότητα και υπεύθυνο τρόπο τους Παιδικούς Σταθμούς, να ασχοληθούν και να επιτύχουν την πρόσληψη προσωπικού, να ασχοληθούν και να εγγυηθούν την ασφάλεια των παιδιών και των εργαζομένων, να ασχοληθούν και να εξασφαλίσουν τις αναγκαίες υλικοτεχνικές υποδομές. Όπως και στην υπόθεση της στέγασης της προσχολικής αγωγής και τη λειτουργία των πολιτιστικών – καλλιτεχνικών δομών του Δήμου, η διοίκηση αυτή απέτυχε να εκπληρώσει ένα ακόμη καθήκον της.

Η “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” καλεί τον κ. Δήμαρχο και τη διοίκηση, αποκλειστικούς υπεύθυνους για την ανωμαλία που σημειώνεται στους Παιδικούς Σταθμούς, να τηρήσουν τώρα τις υποσχέσεις που έδωσαν υπό την πίεση της πραγματικότητας και της κινητοποίησης των εργαζομένων και να επιταχύνουν τις αναγκαίες ενέργειες για την επείγουσα αποκατάσταση της ομαλότητας που διατάραξαν. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο