Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Δήμαρχος για την άθλια εικόνα της πόλης, δηλώνει ο Κώστας Ασκούνης

Η παράταξη Προοπτική Ζωής, με επικεφαλής τον Κώστα Ασκούνη, θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον Δήμαρχο Καλλιθέας για την κατάσταση με τα σκουπίδια που επικρατεί στην πόλη. Και αναφέρει:

Η αποτυχία του Δημάρχου κ. Κάρναβου να χορηγήσει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας στους εργαζόμενους για τα έτη 2020 και 2021 είναι η αιτία που η πόλη μας γέμισε με «βουνά» από σκουπίδια.

Ιδιαίτερα σήμερα, σε συνθήκες έξαρσης της πανδημίας, τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (μάσκες, φόρμες, γάντια, κ.ά.) είναι άκρως απαραίτητα για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας.

Η προσπάθεια του Δήμαρχου, με ανακοίνωσή του, να επιρρίψει τις ευθύνες στους εργαζόμενους είναι απαράδεκτη όταν μάλιστα ο Σύλλογος των Εργαζομένων, σε ένδειξη καλής θέλησης, πήρε απόφαση για τον καθαρισμό του χώρου της παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου.

Όταν η Διεύθυνση Περιβάλλοντος παρουσιάζει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 6,1 εκατ. € το 2020 και 4,5 εκατ. € το 2021, από τη φορολόγηση των πολιτών μέσω των Δημοτικών Τελών, προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία η επίκληση του Δημάρχου που ζητάει διακανονισμό για το 2022.

Την ανικανότητα, την αλαζονεία, τα λάθη και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής δεν μπορεί να την πληρώνουν οι πολίτες που βιώνουν την άθλια εικόνα της πόλης και οι εργαζόμενοι που δικαίως διεκδικούν τα αυτονόητα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο