25 επιπλέον αστυνομικοί και 1 περιπολικό στο ΑΤ Καλλιθέας, με παρέμβαση Θεοδωρικάκου!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφτηκε σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και μίλησε τόσο με το προσωπικό, όσο και με τους Αξιωματικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για την εγκληματικότητα στην περιοχή μας.

Ο υπουργός επέλεξε να επισκεφτεί έναν από τους 5 μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής και να στείλει ουσιαστικά το μήνυμα στους πολίτες της Καλλιθέας ότι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς. Γι’ αυτό και το ΑΤ Καλλιθέας επανδρώνεται με 25 επιπλέον αστυνομικούς, ενώ από 1η Νοεμβρίου ένα ακόμη περιπολικό θα βγει στους δρόμους της πόλης για να περιπολεί τη νύχτα.

Στη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο, έγινε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, που έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, και το υπουργείο θα βρίσκεται σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου για να δίνεται άμεση λύση, αλλά και να προλαμβάνονται ανάλογα επεισόδια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο