Περιφέρεια Αττικής: Ξεκίνησε η τοποθέτηση των πρώτων ηλεκτρονικών πινακίδων «Full Μatrix»

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των πρώτων ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων τεχνολογίας (full Μatrix) από την Περιφέρεια Αττικής σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας της Περιφέρειας, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αναβάθμισης των περιφερειακών συστημάτων κυκλοφορίας, που υλοποιεί η Περιφέρεια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι νέες πινακίδες αναμένεται να διευκολύνουν την ενημέρωση των χρηστών του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Αττικής καθώς θα μπορούν να προσφέρουν ευκρινέστερη και περιεκτικότερη πληροφόρηση.

Η πρώτη ηλεκτρονική πινακίδα  τοποθετήθηκε χθες 26 Αυγούστου στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού και σήμερα Παρασκευή, 27 Αυγούστου, αναμένεται να τοποθετηθεί η δεύτερη ηλεκτρονική πινακίδα στην άνοδο της λ. Συγγρού.  Κατά τη διάρκεια τοποθέτησής της θα  πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα 27-8- 2021 από τις 11:00πμ έως 13:00μμ.

Επισημαίνεται από την Περιφέρεια, πως ακόμη πέντε πινακίδες νέας τεχνολογίας αναμένεται να τοποθετηθούν σταδιακά στους δρόμους μας πουν μέχρι το τέλος του έτους.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι «Βελτιώνουμε την ποιότητα  επικοινωνίας της Περιφέρειάς μας με τους πολίτες μας για την άμεση ενημέρωση που αφορά στην πολιτική προστασία και την οδική ασφάλεια. Με σύγχρονα μέσα προασπίζουμε την οδική ασφάλεια και αναβαθμίζουμε τη λειτουργικότητα του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, προς όφελος των πολιτών της Αττικής». 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο