Τη συνένωση των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης προτείνει ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος


Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας και ο επικεφαλής της Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, αναφέροντας: 

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Δήμο Καλλιθέας επιβεβαιώνουν ότι η υπό τον κ. Δημήτρη Κάρναβο διοίκηση είναι παντελώς ανίκανη να ανταποκριθεί με σοβαρότητα και αξιοπιστία στα καθήκοντα και την αποστολή της.

1. Επιδιώκοντας να επιβάλλει την υποχώρηση του Συλλόγου των Εργαζομένων στο Δήμο ως προς τον Αναπτυξιακό Οργανισμό, τον οποίον θέλει να συστήσει, ο κ. Δήμαρχος οργάνωσε επίσκεψη στον υπουργό των Εσωτερικών. Μόνο που αντί να μεταπειστεί ο Σύλλογος των Εργαζομένων, η παρέμβαση του κ. Βορίδη μετέπεισε τον κ. Δήμαρχο, ο οποίος ετοιμάζει τώρα νέο σχέδιο καταστατικού. 

2. Εξάλλου και στις υποθέσεις των οφειλομένων Μέσων Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων και των άλλων αιτημάτων του Συλλόγου, ο κ. Δήμαρχος, αφού μέχρι τέλους προσπάθησε να βγάλει ψεύτες τους συνδικαλιστές, τελικώς υποχώρησε σε όλα.

3. Στην προσχολική αγωγή, ο κ. Δήμαρχος και η διοίκηση οδηγήθηκαν σε πλήρη αποτυχία, ανίκανοι να διαπιστώσουν ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ μετέβαλε τη γνώμη της και τώρα υποστηρίζει την υπαγωγή των νηπιαγωγείων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μάλλον προσδοκούσαν την κατάργηση του σχετικού νόμου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα Κυβέρνηση και ήλπιζαν ότι δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθούν. 

4. Από το μέσον ήδη της προηγουμένης δημοτικής περιόδου, ο κ. Δήμαρχος εξαγγέλλει τα ίδια και τα ίδια έργα και αναπλάσεις. Τελευταίως, έχει υπερβάλει εαυτόν: κυριολεκτικώς παραληρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά κανένα έργο δεν εκτελείται. 

Τα προηγούμενα είναι ορισμένα μόνο από τα παραδείγματα της τραγελαφικής κατάστασης, η οποία έχει δημιουργηθεί στο Δήμο με ευθύνη του κ. Κάρναβου. Έχει καταστήσει ανυπόληπτες όχι μόνο τη διοίκηση του Δήμου, αλλά και την ίδια τη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή ένα μεγάλο κόμμα, με το οποίο κάποιος μπορεί ή και πρέπει να διαφωνεί, αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλει να σέβεται. 

Αυτός ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει. Μοναδική διέξοδος είναι η συνένωση των προσπαθειών όλων των δημιουργικών δυνάμεων της Καλλιθέας, όλων των πολιτών, οι οποίοι ανεξάρτητα από τις κομματικές τους προτιμήσεις και χωρίς τις ατομικές επιδιώξεις, οι οποίες χαρακτηρίζουν την παρούσα διοίκηση, είναι διατεθειμένοι να εργαστούν με συνέπεια και σοβαρότητα προς όφελος του κοινού καλού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο